Data Analist
Lamb Weston Meijer
Bergen, Netherlands
23 uur geleden

Data Analist

Wil jij een baan waarin je een grote mate van zelfstandigheid hebt? Wil jij werken voor een snelgroeiend, ambitieus en duurzaam bedrijf?

Zoek jij een functie waarin je de mogelijkheid hebt jezelf persoonlijk verder te ontwikkelen?

We zijn op zoek naar een :

Data Analist

Als Data Analist heb je als doel om via data-analyse informatie te verstrekken, verbeterpotentieel in efficiency, effectiviteit en aantoonbare savings te identificeren en op basis daarvan het begeleiden van Focused Improvement projecten.

Je bent werkzaam in Bergen op Zoom en je maakt onderdeel uit van het Productie Team. Je rapporteert aan de Superintendent Daytime.

Het betreft een fulltime functie in dagdienst.

Hoe ziet je werk er uit?

 • Analyseren en rapporteren van KPI’s per periode, op orderniveau per lijn, inclusief forecast / vooruitblik en het identificeren van opportunities en risks voor Focused Improvement;
 • Data infrastructuur bewaken en verbeteren t.b.v. informatievoorziening over productie performance
 • Controleren SAP boekingen / transacties van de productiestappen op juistheid en conformiteit met de standaard;
 • Het binnen Productie initiëren van een Root-Cause Analyse bij overschrijding van de afgesproken geaccepteerde afwijking van Productie gerelateerde KPI’s;
 • Identificeren, initiëren en begeleiden van Focused Improvement projecten.
 • Wat breng je mee?

 • HBO werk- en denk niveau;
 • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, in zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • Je denkt en handelt in win-win situatie en weet de verbinding te maken tussen andere afdelingen;
 • Je kunt goed samenwerken, bent zorgvuldig, leergierig en resultaat- en servicegericht.
 • Wat bieden wij jou?

  We bieden jou een uitdagende baan in een dynamische en groeiende organisatie in de food branche. We dagen je uit om te groeien op dezelfde manier als onze organisatie, waarbij ontwikkeling essentieel is.

  We zijn op ons best als we gezamenlijke waarde creëren , we op elkaar kunnen rekenen , en we samen werken in ambitieuze, hard werkende en toegewijde teams.

  Voor het harde werken word je ook goed beloond, we kennen een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (o.a. een premievrij pensioen) met een prima salaris.

  We serveren onze aardappeloplossingen aan de wereld. Bij ons staat de klant altijd op nummer één. Als een van ’s werelds grootste bedrijven in diepgevroren aardappelproducten, appetizers en gedroogde aardappelvlokken zijn we gedreven om de beste producten, services en oplossingen te bieden.

  We geloven in onze inventiviteit, en dat zal de wereld helpen te veranderen op een manier die niet alleen voldoet aan onze groeiende bevolking, maar tegelijkertijd ook het milieu zal helpen, evenals de markt.

  Als wij naar een aardappel kijken, zien we niet alleen een aardappel. Wij zien mogelijkheden!

  Interesse?

  Heb je interesse in deze functie en wil je bij een snelgroeiend, ambitieus en duurzaam bedrijf werken? Klik dan hieronder op solliciteren.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier