Secretaresse (4 dagen per week)
Bird & Bird
Den Haag, Zuid-Holland, Netherlands
4 dagen geleden

Hoe herken je namaakartikelen? Mag je een vaccinproducent dwingen zijn formule vrij te geven in het belang van de volksgezondheid?

Waarom werkt de gaming industrie steeds vaker met grote modehuizen? Met dit soort vraagstukken houdt de sectie Intellectueel Eigendom van Bird & Bird zich dagelijks bezig.

Als onderdeel van het business services team van Bird & Bird ben je cruciaal voor ons succes. Of je nu IT-er, juridisch secretaresse, marketingexpert of financieel medewerker bent, als essentieel onderdeel van de staf draag je ideeën aan en zorg je ervoor dat we onze cliënten op het hoogste niveau kunnen bijstaan.

Onze sectie Intellectueel Eigendom groeit en daarom zijn we op zoek naar een secretaresse die vanuit kantoor Den Haag gaat werken.

De werkzaamheden

De sectie Intellectueel Eigendom werkzaam van uit onze kantoren in Den Haag en Amsterdam bestaat uit een hecht team van zo’n 18 advocaten, een merkengemachtigde, 2 trade mark assistants en 2 secretaresses.

Je gaat aan de slag binnen een dynamisch team dat hard werkt maar ook zeker tijd heeft voor een gezamenlijk koffiemoment (met regelmatig taart).

Een goede match met het team is daarom van groot belang.

Naast de dagelijkse werkzaamheden zoals het verzorgen van correspondentie en agendabeheer bewaak je deadlines, dien je processtukken in en hou jij je bezig met het declaratieproces.

Profiel kandidaat

 • Je beschikt bij voorkeur over een (secretariële / administratieve) opleiding op Mbo-niveau;
 • Ervaring binnen de advocatuur is een pré;
 • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die daarnaast proactief, secuur, flexibel, collegiaal en stressbestendig is;
 • Je bent communicatief sterk zowel in het Nederlands als Engels;
 • Je hebt goede kennis van Microsoft Office en hebt het werken met nieuwe software snel onder de knie.
 • Dit bieden wij :

 • Een informele werksfeer op kantoor, waar ieders deur altijd open staat;
 • Een mooi arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, trainingen en opleidingen;
 • Een gezellige kantoorbar en veel leuke activiteiten zoals het kerst en zomerfeest.
 • Onze cultuur

  Wij werken hard voor onze cliënten, maar ook voor elkaar. We zijn benaderbaar en staan altijd open voor frisse ideeën. Bij ons kun je zijn wie je bent.

  We weten dat meer diversiteit en inclusie ons alleen maar beter maakt. En we weten dat er meer is dan werk en dat jij je bij ons wilt ontwikkelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier