Gereedschapsmaker
JAWS B.V.
Zevenaar, NL
1 dag geleden

Gereedschapsmaker

Voor een gecertificeerd kunststof spuitgietbedrijf zoeken wij een Gereedschapsmaker . Tot de werkzaamheden van de Gereedschapsmaker behoren het vervaardigen van onderdelen volgens tekening of model, alsmede het (preventief) onderhouden, repareren en ombouwen van matrijzen.

Ben jij de kandidaat?

Als jij de geschikte kandidaat voor deze functie bent, dan beschik je tenminste over :

 • Lts / mbo werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
 • Ervaring met verspanende bewerkingen, draaien, frezen en vlakslijpen;
 • Ervaring met matrijzen en / of stempels is een pré;
 • Zelfstandig kunnen werken;
 • Analytisch vermogen om een matrijs-probleem te kunnen doorgronden.
 • Wat biedt het bedrijf?

  Er wordt je een uitdagende en dynamische functie aangeboden binnen een innovatieve en internationale organisatie waarin je zelfstandig kunt werken.

  Voor mensen met een hoge dosis energie en inzet is dit de perfecte plek om succesvolle carrière op te bouwen. Bovendien bieden zij goede arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie.

  Bedrijfsprofiel

  Onze opdrachtgever is een gecertificeerd kunststof spuitgietbedrijf en ontwikkelt en produceert voor met name de automotive industrie.

  Meer weten?

  Heeft de vacature Gereedschapsmaker jouw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  Indien de functie niet helemaal bij jou past, maar je hebt wel interesse in een nieuwe uitdaging, ook dan mag je altijd contact met ons opnemen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier