Woonbegeleiders MBO / HBO - Beschermd Wonen
De Hoop
Dordrecht, NL
10 uur geleden

Kom jij ons team versterken, met jouw betrokkenheid, deskundigheid en lef? Help vanuit je christelijke geloofsovertuiging samen met ons kinderen, jongeren en volwassenen die psychische of verslavingsproblemen hebben om tot herstel te komen! Mensen worden bij De Hoop gezien.

We bieden hoop en werken samen in een liefdevolle omgeving aan persoonlijk herstel en herstel in de relatie met de ander, de omgeving en God.

Goede, professionele zorg mét een hoopvol toekomstperspectief, dat is waar wij iedere dag voor gaan. Daarbij vormen alle zelfstandige professionals samen een team en paren ze grote vrijheid aan eigen verantwoordelijkheid voor de invulling van hun eigen rol.

Voor onze Beschermd Wonen-locatie op Dorp De Hoop Dordrecht zijn we op zoek naar Woonbegeleiders MBO / HBO (24-32 uur)

Als woonbegeleider wil jij je graag inzetten om onze bewoners te ondersteunen bij het deelnemen aan het dagelijks leven en de activiteiten op de woonvoorziening.

Je begeleidt het zelfstandig leven en ziet toe op een gezond leefklimaat in de woonvoorziening. Je bent goed in staat om een vertrouwensband op te bouwen met de bewoner(s) en werkt vanuit een houding van respect en gelijkwaardigheid.

In de samenwerking stimuleer je de bewoner(s) om zijn of haar al aanwezige kwaliteiten en mogelijkheden in te zetten in het herstelproces.

Zo ondersteun je onze bewoners om te groeien in zelfredzaamheid. Je werkt vanuit de herstelgerichte benadering en bent vaardig in het toepassen van de bijbehorende methodiek en gespreksvaardigheden.

Beschermd Wonen is een woonvoorziening waarin bewoners begeleid worden in de stappen naar zelfstandig leven en deelname aan de maatschappij.

Ben jij deze enthousiaste en gedreven woonbegeleider? Solliciteer dan nu!

Jouw werkplek

Je komt te werken op onze woonlocatie in Dordrecht : een woonvorm genaamd Beschermd Wonen. We willen onze bewoners helpen om vrij te zijn van (elke) verslaving en daarom is er in onze voorzieningen een strikt abstinentiebeleid als het gaat om alcohol en drugs.

Dit is kenmerkend voor onze Beschermde Woonvorm.

Wat we van jou verwachten?

 • Relevante opleiding op MBO niveau 4 of HBO niveau.
 • Affiniteit met onze doelgroep
 • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken
 • Je bent goed in zelfstandig werken
 • Je bent goed in samenwerken
 • Je bent een sterke persoonlijkheid
 • Je bent goed in staat in het opbouwen en onderhouden van relaties en netwerken
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je hebt een christelijke levensovertuiging en je kunt de missie van De Hoop GGZ onderschrijven
 • De Hoop GGZ heeft een duidelijke missie en werkt vanuit een christelijke levensovertuiging. We zoeken professionele medewerkers die daar betrokken en enthousiast in meedragen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier