Test Engineer
QoppoConsult
Utrecht
5 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Heb jij naast testen ook een zware technische interesse? Speel jij bingo met testautomatiseringstools? Weet jij hoe je een test automation framework from scratch opzet?

 • Wil jij de vrijheid van freelancen maar ook de zekerheden die horen bij een vast arbeidscontract? Dan is deze vacature wat voor jou;
 • ga testen als midlancer!

  Jouw rol

  Een aantal kenmerken van Qoppo :

 • We zijn een specialist op het gebied van Test- en Kwaliteitszorg. Dat betekent dat we ons focussen op dit vakgebied en dat alle collega's gedreven zijn om dit vakgebied (gezamenlijk) te onderhouden.
 • We besteden veel aandacht aan opleiding en ontwikkeling van onze collega’s, alleen zo kunnen we de positie die wij in de markt hebben behouden.
 • We zijn een jonge en ondernemende organisatie met korte lijnen.
 • De collega's zijn allen goede opgeleide professionals die regelmatig bij elkaar komen om vakinhoudelijke ontwikkelingen met elkaar te bespreken en uit te breiden.
 • We zijn onderdeel van een groter concern - The Human Network for professionals (THN). Dit betekent dat er een solide basis is.
 • Wie we zoeken

  Je loopt al een tijdje rond in de testwereld en weet alles van tooling, programmeertalen en automatisering. Dat laat je zien met een testspecialisme certificaat (TMap of ISTQB), minimaal drie jaar ervaring en een afgeronde HBO / WO-opleiding.

  Natuurlijk spreek en schrijf je, naast programmeertalen en eventueel andere talen, goed Nederlands.

  Naast deze basis heb je ervaring in Agile omgevingen en ben je misschien zelfs Scrum Master gecertificeerd (PSM1). Je hebt stevige ervaring in testautomatisering met tools als Selenium, Jmeter, SoapUI, Cucumber en Protractor, of juist met de grotere suites zoals HP UFT / ALM, Tosca en vstfs.

  Je hebt hands-on programmeerervaring in minimaal één object oriented taal (zoals Java of C#) en draait je hand ook niet om voor minimaal één script taal (zoals PHP, Python, Ruby).

  Dit pakket kennis vul je aan met een doortastende persoonlijkheid en fantastische communicatieskills om die eigenwijze developer te overtuigen van jouw verbeterpunten.

  Je hebt een oneindige nieuwsgierigheid naar nieuwe technieken, talen en snufjes en bezit een luiheid die zich vertaalt in jouw drive naar telkens efficiënter automatiseren.

  Jouw doel in het leven is het ultieme testautomation framework op te zetten met als resultaat een perfect product voor de eindklant.

  Wat we bieden

  Je salaris is 70% van de omzet van je opdracht. Met onze basistarieven betekent dat in veel gevallen een nettosalaris dat vergelijkbaar is met het brutosalaris in een vastloon constructie!

  Daarnaast krijg je bij Qoppoconsult direct een vast contract, want we werken graag vanuit vertrouwen. Eenmaal in dienst bieden we uitdagende opdrachten waarbij jij zelf ja of nee zegt tegen je RIT : Reistijd, Inhoudelijke opdracht en Tarief.

  Ook je persoonlijke ontwikkeling wordt natuurlijk gefaciliteerd en er zijn allerlei vrijwillige collectiviteitsregelingen.

  Maar het allermooiste van bij Qoppoconsult werken? We stimuleren je om het allerbeste uit jezelf te halen en daarbij sta je er nooit alleen voor!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier