Onderzoeker trial COVID-19 medicatie
UMC Utrecht
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Dit ga je doen

De functie bestaat uit het organiseren, coördineren en uitvoeren van onderzoekwerkzaamheden voor de ECRAID-PRIME platform trial.

Deze Europese fase 2 trial wordt gefinancierd door de EU (Horizon Europe), is een samenwerking met onder andere de Universiteit van Oxford en Universiteit van Antwerpen en heeft de ambitie om drie nieuwe geneesmiddelen voor niet-hospitaliseerde COVID-19 patiënten te onderzoeken op veiligheid en werkzaamheid.

ECRAID-PRIME is voor drie jaar gefinancierd en vindt plaats binnen ECRAID, een organisatie met als doelstelling om een duurzame Europese infrastructuur voor klinische studies naar infectieziekten te waarborgen.

Wij willen ons team versterken met een onderzoeker (postdoc) die op meerdere fronten inzetbaar is voor de organisatie, uitvoering en rapportage van de trial.

In deze functie :

 • Help je bij het opzetten (inhoudelijk en organisatorisch) van de trial;
 • Help je bij het verder uitwerken en indienen van het studie protocol;
 • Neem je verantwoordelijkheid voor het implementeren van de trial in 4 tot 6 landen, samen met het trialmanagement team;
 • Bewaak je de planning en de voortgang en zorg je proactief voor het halen van deadlines;
 • Heb je contact met het datamanagement team en ziet toe op monitoring ter bewaking van de wetenschappelijke integriteit en zorgvuldigheid van de trial;
 • Lever je een actieve bijdrage binnen het Europese projectteam;
 • Rapporteer je onderzoeksresultaten tussentijds aan de EU;
 • Schrijf je actief mee aan publicaties in samenwerking met een statistisch team in Oxford en de Verenigde Staten.
 • De trial wordt uitgevoerd door een Europees consortium, waarvan de medewerkers in Nederland aangesteld zijn bij divisie Julius Centrum (afdeling Huisartsgeneeskunde en Epidemiologie), in samenwerking met de stichting ECRAID.

  Je komt te werken in een multidisciplinair team van enthousiaste en betrokken onderzoekers met ruime ervaring met het opzetten van Europese klinische trials.

  Hier ga je werken

  De afdeling huisartsgeneeskunde van het UMC Utrecht heeft als doel het bevorderen van de gezondheid van patiënten door huisartsgeneeskundige kennis te genereren en te doceren en de implementatie ervan te stimuleren.

  Binnen de afdeling zijn er een aantal onderzoekportfolio’s : cardiovasculaire Gezondheid, infectieziekten in de eerste lijn, oncologie en palliatie, kwaliteit en veiligheid van zorginnovaties en leren van zorgprofessionals van onderzoek.

  Dit neem je mee

  Ben je een gepromoveerde arts, gezondheidswetenschapper, of heb je een vergelijkbare opleiding, met ervaring met klinische trials en zoek je een functie waarin je je wetenschappelijke en organisatorische talenten kwijt kunt?

  Laat het ons weten en stel je voor!

  Voor de ECRAID-PRIME trial zoeken we iemand die :

 • Kennis en ervaring heeft met het opzetten en uitvoeren van een klinische trial (bij voorkeur (ook) fase 2), met GCP of BROK certificering;
 • Proactief en accuraat te werk gaat;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden heeft en in schrift zowel de Nederlandse als wetenschappelijk Engelse taal vaardig is;
 • Bij voorkeur kennis van klinische epidemiologie en / of statistische methodologie heeft;
 • Graag in teamverband met verschillende disciplines werkt;
 • Georganiseerd, zelfstandig en oplossingsgericht werkt.
 • Salariëring voor deze 70-100% functie van een 36-urige werkweek is conform schaal 11 of 12, afhankelijk van opleiding, ervaring en kwalificaties.

  Het betreft een tijdelijke aanstelling voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging.

  Dit bieden we jou

  Kom je bij ons werken? Dan geldt voor jou de cao umc. Daarnaast bieden we je nog veel meer en organiseren we van alles zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

  Samen zijn we UMC Utrecht

  Wij geloven in de kracht van een divers team waarin ruimte is voor verschillende vaardigheden, expertises, sociale en culturele achtergronden. Wij zijn benieuwd naar jou.

  Kom je langs?

  Binnen het UMC Utrecht organiseren we regelmatig evenementen. Zo kan jij je goed oriënteren op werken bij ons ziekenhuis!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier