Zorgcoördinator
S&L Zorg
Sterrebos 171 c-d, Roosendaal
6 dagen geleden

Weet jij hoe je de beste zorg voor onze bewoners kan organiseren? En wil jij daarnaast een coachende en regisserende rol?

Dan is deze baan je op het lijf geschreven.

Je functie :

Samen met je collega’s mag je iedere dag met passie het leven van onze bewoners zin geven en mooi maken. Je begeleidt en verzorgt onze bewoners, dat is een belangrijke taak.

De bewoners rekenen op jou en je team. Je biedt hen een veilige en huiselijke leefomgeving. Je bent betrokken bij het totale dagprogramma van onze bewoners.

Naast dit liefdevolle contact met de bewoners verzorg je ook de rapportage en overdracht. Om je hierbij zo goed mogelijk te ondersteunen werk je intensief samen met andere disciplines, waaronder de orthopedagoog en arts, maar ook verwanten van de bewoner.

Als zorgcoördinator heb je naast de genoemde werkzaamheden een regisserende taak voor bewoners. Je legt de afspraken die je met disciplines en verwanten maakt vast in het zorgplan en onderhoudt de contacten en ziet toe op de voortgang van de zorg en afspraken.

De cliëntgroep :

Je gaat werken met bewoners binnen onze cliëntgroep Bewoners met een ernstig verstandelijke meervoudige beperking’. Deze bewoners hebben naast een verstandelijke beperking vaak ook problemen in hun motoriek, zintuigen of op medisch, verzorgend gebied.

Zij zijn volledig afhankelijk van onze zorg en maken gebruik van bijvoorbeeld een rolstoel en tillift. Ze hebben intensieve begeleiding nodig van jou tijdens het geven van de maaltijd maar kunnen ook afhankelijk zijn van sondevoeding.

Daarnaast vinden zij het vaak lastig om de wereld’ te ontdekken en te leren kennen. De ondersteuningsvraag aan jou is daardoor vaak zeer complex en intensief.

Je herkent stemmingen en voorkeuren vaak alleen aan geluiden, bewegingen en uitdrukkingen. Jij helpt de bewoner met het ervaren, begrijpen en duidelijk maken van zijn of haar omgeving.

Ze zijn afhankelijk van jouw zorg en hun omgeving. Al hun signalen zijn subtiel en het is belangrijk dat jij alert en nauw betrokken bent in je verzorging en begeleiding.

Om de bewoners optimaal te ondersteunen krijgen alle medewerkers scholing in de visie van LACCS.

Functie-eisen :

 • Je hebt een afgeronde mbo niveau 4 opleiding op het gebied van verpleging en verzorging of welzijn afgerond. Heb je een niveau 5 opleidingsniveau dan mag je natuurlijk altijd solliciteren.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring en affiniteit met de cliëntgroepen.
 • Je vindt het een uitdaging om samen te werken met andere disciplines en betrekt je collega’s bij de zorgcyclus.
 • Je bent flexibel, ook in verband met onregelmatige werktijden.
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je vindt het fijn om in een team te werken.
 • Wie ben jij?

  Om je aan te passen aan de mogelijkheden en stemmingen van de bewoner ben jij sensitief en zet jij jouw talenten op het gebied van inlevingsvermogen in.

  Je vindt het leuk om stimulerend en inventief bezig te zijn, rekening houdend met de verschillende specifieke zorgvragen van bewoners.

  Om de bewoner de juiste ondersteuning te bieden ben je goed in het bieden van structuur, organiseren en begeleiden. Zelfontwikkeling is voor jou vanzelfsprekend en je besteed hier dan ook graag aandacht aan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier