Machine Operator
UBN Uitzendbureau
HARDERWIJK
18 uur geleden

Over deze functie

Jij bent op zoek naar een afwisselende baan binnen een dynamische organisatie. Je hebt affiniteit met techniek en met jouw flexibiliteit, vind jij het geen probleem om in ploegen te werken.

Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Voor een grote organisatie gespecialiseerd in de productie van zoetwaren, zijn wij op zoek naar een machine operator voor de verpakkingsafdeling.

Hierbij ben jij verantwoordelijk voor meerdere machines op de afdeling en waarborg jij de kwaliteit en de continuïteit van de machines.

Dit doe je door het uitvoeren van onderhoud en het verhelpen van storingen. Daarnaast doe je 50% van de tijd andere werkzaamheden, zoals stapelen en vervoeren van ingepakte koekjes.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet dan ook als geen ander dat een klein verschil in marge van grote invloed kan zijn op het eindproduct.

Het is daarom belangrijk dat je snel kan schakelen en storingen op tijd verhelpt. Ook ken je de kwaliteitsnormen en weet je biscuits te verpakken conform productieplanning.

Al met al een zeer afwisselende en interessante functie, waarin je veel kan leren en jezelf verder kan ontwikkelen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent bereid om in ploegendiensten te werken;
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig;
 • Je bent bereid om in de weekenden te werken.
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier