Functioneel Beheerder
Fygi
Amersfoort, Zuid-Holland, nl
9 dagen geleden
source : Jobbird

Neem jij de verantwoordelijkheid op je schouders voor het functioneel beheren van ons Financiële systemen (Unit4 Business World en Pro Active)?

Stel jij de klant centraal en behartig jij hun belangen? Ben jij inhoudelijk sterk op jouw applicatie(s) en wil je deze kennis graag delen?

Dan ben jij die Functioneel beheerder voor financiële systemen (UBW en Pro Active) die we zoeken voor s Heerenloo voor 32 - 36 uur per week.

Jij gaat als nieuwe versterking van ons team de verdere positionering en professionalisteitsslagen voor onze financiële systemen (Unit4 Business World en Pro Active) beheren, welke vanaf begin 2018 in productie zijn.

Belangrijke stappen voor jou zijn de verdere structuur en doorontwikkeling waarbij je nauwe samenwerking met specialisten actief gaat opzoeken.

Je vervult een mooie verantwoordelijke rol als het gaat om de juiste vertaling van gebruikers behoefte naar functionaliteiten.

Naast het adviseren van de gebruikers begeleid je hen ook en heb je de brugfunctie tussen de gebruikers en ICT (intern en extern).

Onder jouw beheer sluiten de aangeboden functionaliteiten van de systemen optimaal aan op de organisatieprocessen van ’s Heeren Loo, want jij doorziet en onderkent de informatiebehoefte van de gebruikers en weet wat er mogelijk is binnen de systemen en de ICT marktontwikkelingen.

Door jouw expertise kom je altijd met concrete en toepasbare verbetervoorstellen en praktische oplossingen.

Functie-eisen

Je komt te werken op een jonge Functioneel Beheer afdeling met circa 33 fte en vormen samen met de Financiële administratie, Personeel Services, ICT en Facilitair het Shared Service Center (SSC).

Als afdeling beheren wij een aantal grote informatiesystemen op klantcontact, personeel, planning, zorg en financieel gebied.

Daarnaast zijn we als afdeling nauw betrokken bij grote projecten en nieuwe, integrale ontwikkelingen

Voor deze verantwoordelijke rol vragen wij minimaal 3 jaar werkervaring als functioneel beheerder in combinatie met een relevante afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld binnen de richting bedrijfskundige informatievoorziening.

Verder verwachten wij dat je :

 • Ervaring hebt met Unit4 Business World of Agresso
 • En sterk ontwikkelings- en verbeteringsgericht bent zowel in je eigen handelen als in processen;
 • Ben je bekend bent met de LEAN-methodiek en heb je goede kennis hebt van Microsoft 365 producten (kennis van Dynamics is een pré);
 • Een goed ontwikkeld inlevings- en communicatievermogen richting zowel klanten als collega’s hebt en integraal samenwerken als vanzelfsprekend ziet;
 • je werkt vanuit de kernwaarden : samen, betrokken, ontwikkeling en passie.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Je komt te werken op een toplocatie in Amersfoort, op 5 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Zowel de managers als medewerkers zijn heel toegankelijk;
 • de deur staat open en je bent altijd welkom met ideeën of suggesties. Verder bieden ze jou als Functioneel Beheerder :

 • Een jaar contract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris € 3500 o.b.v. 36 uur
 • S Heerenloo vindt het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom investeren ze in relevante scholing en opleidingsmogelijkheden.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier