TA Field Planner Bekijk vacature
Nouvall
Zeeland, NL
6 dagen geleden

Voor onze opdrachtgever in Zeeland zoeken wij een TA Field Planner

Vacature omschrijving

De Turnaround Field Planner is iemand die ervaring heeft in Maintenance en / of Turnarounds, met de vaardigheden en kennis om vanuit een werkopdracht een jobpakket samen te stellen.

Dit pakket bevat alle informatie over het werkmateriaal en de diensten die nodig zijn om het werk veilig, effectief en efficiënt uit te voeren.

Taken en Verantwoordelijkheden

Beoordeelt de scope van werkopdrachten op volledigheid.Maakt multidisciplinaire safe-job plannen gebaseerd op de scope van de werkorder en gearchiveerde plannen.

Controleert gearchiveerde plannen op regelmatige basis in de praktijk.Kiest afhankelijk van de randvoorwaarden de juiste methode en middelen voor het job plan en bepaalt de bijbehorende doorlooptijden.

Is in staat om verschillende alternatieven voor het job plan op te stellen en deze te evalueren t.a.v. kosten en doorlooptijd.

Kennis van Environment, Health & Safety (EH&S) processen en procedures.Informeert andere afdelingen / firma's over hun verplichting om input te leveren voor het samenstellen van het jobplan.

Verwerkt feedback van de uitvoering om gearchiveerde plannen te optimaliserenMonitort zijn planning backlog, identificeert problemen en neemt actie.

Doet aan Cost estimating op jobniveau.Identificeert waar job plan wat betreft scope of kosten af gaat wijken en overlegt met betrokkenen waar nodig.

Beoordeelt een constructiepakket t.a.v. de uitvoering.Geeft waar nodig de noodzakelijke voorbereidingen door productie aan.

Zet de job door naar open plan als het materiaal binnen is.Maakt gebruik van het GMWP (Global Maint Werkproces) en procedures, raadpleegt technische data, draagt (veranderde) data aan voor correctie en / of corrigeert deze zelf.

Werkt waar nodig samen met andere disciplines.Fungeert als vraagbaak voor klanten en collega’s.

Je profiel

Voor deze rol is een basisopleiding op MBO-4 niveau (of vergelijkbaar) vereist en bij voorkeur + / - 10 jaar ervaring (onderhoud op verschillende plants of verschillende TA’s gedaan) Kennis en ervaring in meerdere disciplines is een plus.

Je spreekt vloeiend Nederlands en beschikt over kennis van de Engelse taal

Wat bieden we

Competitief arbeidsvoorwaardenpakket en baan voor de lange termijn (+ 5 jaar)

Klik om een open sollicitatie in te vullen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier