Adviseur Zakelijk Verzekeren, agrarische sector
Rabobank
Alkmaar , NL
6 dagen geleden

Wil jij hét aanspreekpunt worden voor de agrarische klanten in de regio Oost-Brabant als het gaat over het verzekeren van risico’s?

Dan gaan we graag met jou in gesprek! Jij & jouw functieAls Agrarisch Adviseur Verzekeren realiseer, ontwikkel en onderhoud jij een duurzame en professionele relatie met klanten uit jouw eigen portefeuille.

Met een proactieve houding en structurele aandacht geef jij deze klanten deskundige adviezen op het gebied van verzekerbare risico’s.

Daarnaast zoek je proactief naar kansen in de markt en benader je potentiële klanten binnen regio De Kempen. Boek resultatenVergroten van het marktaandeel in samenwerking met de bancaire Adviseurs Food & Agri.

Uitbreiden van je netwerk.Ontzorgen van onze klanten op het gebied van verzekeren. Feiten & cijfers36 uur per week.Agrarisch segment met omzet tot 5 miljoen.

Samenwerken in een team van 65 verzekeringsprofessionals. Top 3 verantwoordelijkhedenVoeren van efficiënte adviesgesprekken met (potentiële) klanten op een wijze die voor de klant het best passend is.

Sparren met klanten en prospects over de aanwezige risico’s en klanten attenderen op de minder voor de hand liggende zaken.

Zichtbaar zijn in de markt en de relevante netwerken.Samen bereiken we meer dan alleenWe geloven in de kracht van verschillen.

Juist door de verschillen van mensen te combineren worden we een nog betere bank. We zijn dan ook benieuwd naar wat jij toevoegt aan ons team van Verzekeringsspecialisten.

Wij zijn een team van deskundige agrarische vakidioten en staan altijd klaar voor onze klant.(agrarisch risicospecialist kring Oost-Brabant)De 65 mensen van het specialistenteam Verzekeren, kring Oost-Brabant hebben de ambitie om onze klanten te adviseren en ontzorgen op het gebied van de verzekerbare risico’s welke de bedrijfscontinuïteit kunnen bedreigen.

Binnen dit team zijn er 13 Agrarische Adviseurs Verzekeren waarmee je nauw samenwerkt. Samenwerken is onze werkwijze; als 1 gedreven team binnen Rabobank.

Over Rabobank gesproken : we zijn een Nederlandse bank, actief in 38 landen voor onze ruim 9.. klanten. Met deze klanten, onze leden en partners werken we zij aan zij aan een wereld waarin iedereen genoeg en gezond te eten heeft.

Dichter bij huis werken we aan een land waarin gelukkige mensen wonen, werken en ondernemen.Jij & jouw talentHBO werk-en denkniveau.

WFT Basis, Schade Zakelijk en Inkomen óf de ambitie deze op korte termijn te behalen.Ervaring én aantoonbaar resultaat in het adviseren van financiële diensten.

Je spreekt de taal van de agrarische klant.Streven naar resultaat.Bouwen aan relaties.Focus op de klant. Dit bieden we jou Tot € 4.

38 bruto per maand (schaal 7).Dertiende maand en 8% vakantiegeld.Extra budget van 10% van jouw bruto maandsalaris dat je kan besteden zoals jij wilt.

Koop extra vakantiedagen, stort extra geld in je pensioen of laat het budget deels uitbetalen. Dit is een selectie van de arbeidsvoorwaarden voor een Agrarisch Adviseur Verzekeren MKB op basis van een 36-urige werkweek.

Deze vacature is voor 36 uur per week. Alle arbeidsvoorwaarden vind je op rabobank.jobs / nl / arbeidsvoorwaarden.Jij & het sollicitatieprocesReageren op de vacature Agrarisch Adviseur Verzekeren bij Rabobank kan tot 30 mei aanstaande.

Bij inhoudelijke vragen over deze functie kun je bellen of mailen met Ellen van der Vleuten, Manager Verzekeren via 06- of .

Vragen over het werken bij Rabobank en de procedure? Lonneke Boelens, recruiter, via . Gesprekken vinden plaats via een videocall of live op één van onze kantoren.

De antwoorden op veelgestelde vragen vind je op rabobank.jobs / nl / veelgestelde-vragen.Een beoordeling van de betrouwbaarheid behoort tot de procedure..

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier