Uitvoerder bouw service- en renovatieprojecten
Heijmans
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Dit ga je doen

Jij bent de hoofdverantwoordelijke op de bouwplaats. Hier leid jij alle werkzaamheden in goede banen en zorg je dat de planning binnen het budget wordt gehaald.

Je werkt aan de mooiste integrale service- en renovatieprojecten van 0,5tot 15 miljoen euro. En dat vaak in hartje Amsterdam.

Zo namen we bijvoorbeeld het Amstel Hotel en de Heineken Experience onder handen. Allebei historische gebouwen van zo’n 150 jaar oud die je niet zomaar even’ opknapt.

Vaak werk je wel een half tot twee jaar aan één project.

Ook realiseren we projecten in scholen, ziekenhuizen en datacenters. Een extra uitdaging voor jou, want jij moet zorgen dat deze locaties altijd toegankelijk blijven, stofvrij zijn en dat de veiligheid voor alle gebruikers van het pand altijd wordt gegarandeerd.

Goede communicatie met de gebruikers van een gebouw en vooruitkijken zijn hierbij belangrijk.

Omdat we integraal werken stuur je soms ook elektrotechnici, werktuigbouwkundigen en vakmannen en -vrouwen van onderaannemers aan.

Door de dynamiek in collega’s en de onvoorziene verrassingen in grote renovatieprojecten is geen dag voor jou hetzelfde.

Regelmatig deel je je opgedane kennis ook met je collega-uitvoerders van andere projecten. Dit doe je tijdens een maandelijks overleg.

Zo helpen jullie elkaar verder en zorgen we er samen voor dat onze projectteams altijd kunnen vertrouwen op de kennis en kunde van de uitvoerder.

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s?

Wat je van ons mag verwachten

 • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Een bruto maandsalaris tussen €3.300,- en € 4.500,-, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
 • Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.

 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé : we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
 • Een smartphone, tegen een kleine meerprijs zelfs de allernieuwste.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw en infra.
 • Dit ben jij

  Jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorgt dat we de deadline van een project hoe dan ook halen. Ook als dat betekent dat we een weekend of avond wat langer doorwerken.

  In ieder probleem zie jij een oplossing. Je schakelt snel en laat je niet uit het veld slaan. Die rust weet je over te brengen op je team : samen zetten jullie de schouders eronder. Verder heb je :

 • Minimaal een mbo 4-diploma bouwkunde of vergelijkbaar niveau.
 • Minimaal vier jaar ervaring als uitvoerder of in een vergelijkbare functie.
 • Een rijbewijs B.
 • Jouw team

  Bij Heijmans Services Amsterdam werk je samen met ongeveer 150 collega’s aan de meest uitdagende service-, onderhouds- en renovatieprojecten in de omgeving van onze hoofdstad.

  Hiervan werkt ongeveer veertig procent op de afdeling projecten, net als jij. Als uitvoerder stuur je op locatie een team aan van vijf tot twintig vaklui : van onze eigen heiers tot schilders van een onderaannemer.

  De sfeer heb je grotendeels zelf in de hand. Jij zorgt dat het één team is waarin het prettig samenwerken is.

  Werken bij Heijmans

  Bij Heijmans hebben we aandacht voor vakmanschap en staat veiligheid voorop. We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen.

  Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Wat we bedenken, kunnen we ook maken. Daar zijn we dan ook trots op.

  Onze kracht? Samenwerken, naar elkaar blijven luisteren en altijd gaan voor het beste resultaat. Als collega’s stimuleren we elkaar om iedere dag beter te worden.

  De vrijheid om mee te denken en met plezier naar je werk gaan vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet.

  Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

  Reageer direct

  Interesse? Upload je cv dan via onderstaande button. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren. Nodigen we je uit en hebben we na het gesprek vertrouwen in elkaar?

  Dan zetten we snel vervolgstappen. Wanneer je een account aanmaakt, kun je je sollicitatie online volgen.

  Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Timo van Rosmalen met via 06 11 20 05 23.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier