Junior Software Test Engineer
sQout
Zeist, NL
1 dag geleden

Profiel Junior Software Test Engineer

Als je bij een internationaal actief bedrijf wilt werken aan toekomstbestendige software, die ook nog eens inspirerend is, lees deze vacature dan aandachtig.

Je voert tests uit en evalueert de uitkomsten. Je verricht werkzaamheden die met testcases te maken hebben, zoals development, veranderingen en het controleren van aanpassingen.

Reken maar dat je inspanningen worden opgemerkt. Dit bedrijf werkt onder andere voor multinationals. Deze software gaat de wereld over.

Bovendien zijn de opdrachtgevers afkomstig uit meerdere branches. Je hebt vaak contact met IT’ers, ook om meer bekend te raken met de gebruikte technologie bij de testomgevingen.

Gevraagd Junior Software Test Engineer

Hbo werk- en denkniveau, plus ervaring met Agile / Scrum

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, mondeling en schriftelijk

Je hebt de certificaten Tmap Next en ISTQB behaald of je bent bereid die te halen

Je hebt aantoonbare ervaring met testen

Bedrijfsprofiel Junior Software Test Engineer

Industriële vergroening klinkt tegenstrijdig, maar bij dit bedrijf in Zeist wordt gewerkt aan allerlei duurzame projecten die een gunstige invloed hebben op het milieu.

Hoe je dit aanpakt, ga je samen met je collega’s onderzoeken. Je werkt aan vernieuwende zaken die te maken hebben met elektriciteit.

Dat kunnen elektrische auto’s zijn, maar ook andere dingen. Je werkzaamheden staan in het teken van verbetering van het milieu, de projecten hebben een toekomstbestendig karakter en inspireren je.

Technologie, engineering, KI, IT, het komt allemaal aan bod. Het bedrijf heeft vestigingen in diverse landen, wat interessant is als je plannen hebt om in het buitenland te werken.

Dit is een multiculturele organisatie waar diversiteit hoog in het vaandel staat.

Je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen door middel van het volgen van opleidingen, het bijwonen van bijeenkomsten van IT’ers en het volgen van workshops.

De verhouding tussen werk en privé wordt goed in de gaten gehouden. Je kunt ook ontspannen tijdens de gezellige borrels of barbecues en lekker bewegen tijdens sportieve activiteiten.

Arbeidsvoorwaarden Junior Software Test Engineer

Het betreft een vaste functie op een vaste werklocatie

Partime en flexibele werktijden zijn bespreekbaar

Een passend salaris, bruto tussen de 3.100 en 5.100 euro bruto, gebaseerd op een 40-urige werkweek.

Een salaris dat past bij je opleiding en ervaring

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Alle kansen om jezelf te blijven ontwikkelen en je vakkennis up-to-date te houden

Jouw werk heeft een gunstige invloed op het milieu

Leuke collega’s en gezellige bedrijfsactiviteiten

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier