Werkvoorbereider
Link Engineers
Eindhoven, Nederland
3 dagen geleden
source : Booston

Voor een middelgroot familiebedrijf met zo'n 85 medewekers en een omzetniveau van zo'n 40 miljoen euro zoek ik een Senior Werkvoorbereider.

Het bedrijf bestaat ruim 90 jaar en inmiddels staat de 3e generatie van de familie aan het roer. Ze richten zich op zowel nieuwbouw (woning- en utiliteitsbouw), als renovatie en service-en onderhoud.

Ze bouwen het meeste regionaal. Het is een bedrijf met relatief veel jonge mensen en het bedrijf is loyaal en sociaal naar zijn personeel toe.

Ze zien het dienstverband ook als een soort huwelijk dat je aangaat (in voor- en tegenspoed). Ze gaan mee met de nieuwe ontwikkelingen binnen de bouw, maar zijn geen koploper.

Ze werken veel met hun dochterbedrijf samen die projectontwikkeling doet.

Beschrijving

 • Voor dit middelgrote bouwbedrijf ben ik op zoek naar een ervaren werkvoorbereider voor de afdeling grote projecten. Hier doen ze woning- en utilteitsbouw, zowel nieuwbouw als renovatie van projecten tot zo'
 • n 15 miljoen euro. Het eerste project waar je dan op kantoor de werkvoorbereiding voor zal gaan doen is een project van ruim 200 appartementen (deels koop, deels huur) met daarbij een supermarkt.

  Hier komen nog 1 a 2 werkvoorbereiders op en een Hoofd werkvoorbereider, samen ben je dan verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van dit project wat ruim een jaar zal duren.

  Het is een BIM project. Als werkvoorbereider bij dit bedrijf heb je best een breed takenpakket, want je zal ook deels de inkoop doen, ze hebben geen aparte inkoopafdeling namelijk.

  Functie eisen

  We zoeken voor deze functie iemand met een afgeronde MTS of HTS opleiding richting bouwkunde. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring binnen de werkvoorbereiding en bij voorkeur opgedaan binnen grote projecten.

  Je hebt kennis van BIM en bent een teamspeler. Verder ben je communicatief vaardig en stressbestendig en voelt je prettig in een familière sfeer.

  Aanbod

  Het bedrijf biedt een marktconform salaris, voorwaarden uit de UTA CAO, een fijne werksfeer in een bedrijf met weinig verloop.

  Naast de arbeidsvoorwaarden worden er ook regelmatig leuke uitjes georganiseerd.

  Sollicitatie

  Wil je meer weten? Bel ons, reageer hieronder of laat je terugbellen door mij.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier