Stagiair Marketing & Communicatie
HVO-Querido
Amsterdam
2 dagen geleden

Jouw rol

Ben je creatief, ondernemend en zit communicatie in je bloed? Dan ben jij de ideale kandidaat voor deze stageplek!

Je gaat ervaring opdoen met ondersteunen van onze online campagnes, het beheer van onze promotiematerialen, het maken van nieuwsitems en het ondersteunen van onze fondsenwerving en crowdfunding.

Je krijgt veel vrijheid om je te verdiepen in onze communicatie- en marketingaanpak en je maakt kennis met de bijzondere wereld van de maatschappelijke opvang en vormen van beschermd wonen.

Naast het meewerken met de communicatieafdeling ga je ook aan de slag met fondsenwerving, waaronder het project Streetsmart.

Als je bij ons aan de slag gaat, word je ingewerkt via een introductieprogramma, krijg je diverse trainingen aangeboden en kun je daarnaast online cursussen volgen.

Jouw stageactiviteiten stemmen we af op jouw specifieke leervragen en natuurlijk de opleiding die jij volgt. De stage is erop gericht je te laten kennismaken met het communicatievak en je daarin werkervaring op te laten doen.

Je wordt begeleid door meerdere ervaren communicatieprofessionals en hebt een vaste praktijkbegeleider. We nemen jou als professional-in-spe serieus, en je inbreng in het team telt echt mee.

Uit ervaring weten we dat deze stage moeilijk te combineren is met een bijbaan.

Locatie

HVO-Querido heeft een klein communicatieteam dat zo'n 1.400 zorg-professionals ondersteunt en werkt vanuit het Centraal Bureau van HVO-Querido.

Jouw profiel

 • Je volgt de opleiding MBO-Communicatie, niveau 4;
 • Je bent nieuwsgierig, ontwikkelingsgericht en je hebt de ambitie om je verder te verdiepen in je vak;
 • Je hebt zelfkennis en weet wanneer je om hulp moet vragen;
 • Bovenal heb je enorm veel zin om je de praktijk eigen te maken!
 • Arbeidsvoorwaarden en bijzonderheden

  Een stage waarin je echte werkervaring opdoet en een belangrijke rol vervult in jouw team. Jouw stagevergoeding bedraagt maximaal €350,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

  Een Verklaring Omtrent Gedrag is een verplicht onderdeel van de procedure. Je werkt maximaal 36 uur per week, de werktijden zijn tussen 08.00 uur en 18.00 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier