Projectcoördinator Assetmanagement
Heijmans
Rosmalen, North Brabant ,NL
2 dagen geleden

Dit ga je doen

Onze onderhoudscontracten zijn ontzettend divers, zowel qua inhoud als complexiteit. Samen bekijken we welk projecten het beste bij jou passen.

Heb je vooral technische kennis en ervaring? Dan is jouw werk als projectcoördinator vooral op de techniek georiënteerd.

Heb je bijvoorbeeld een bedrijfskundige achtergrond? Dan richt jij je met name op de procesmatige kant van projectcoördinatie.

Wat als een paal boven water staat, is dat ieder project vraagt om eigenaarschap en we je alle vrijheid geven om je tijd zelf in te delen.

Aan de slag als technisch projectcoördinator? Dan stem je samen met de werkvoorbereider en projectleider af wie wat doet en welke projecten we oppakken.

Zelf pak je ook (kleine) projecten op en geef je leiding aan een team van één tot vijf collega’s. Je bewaakt de kosten, onderhoudt contact met onderaannemers en brengt advies uit aan de projectmanager, bijvoorbeeld over de contractkosten.

Ook heb je oog voor de samenwerking in je projectteam. Jouw grootste uitdaging? Techniek combineren met management. Dat betekent dat je niet alleen stuurt op planning, kosten en uitvoering, maar ook dat je telkens kritisch naar mogelijke oplossingen kijkt.

Bouwen aan een goede klantrelatie is ook een belangrijk onderdeel van je takenpakket.

Als projectcoördinator die focust op processen, zie je erop toe dat we voldoen aan de contractvoorwaarden en dat eventuele wijzigingen uiterst secuur worden doorgevoerd.

Jij zorgt dat alles op papier klopt. Ook verzorg je het document- en risicomanagement. Je organiseert bijvoorbeeld interne en ook externe sessies met het kernteam en de klant waarin je de uitvoering en het contract doorloopt.

Lopen we risico’s op het gebied van veiligheid? Door audits uit te voeren, instructies uit te werken en kwaliteitsplannen op te stellen beperk je die.

Daarnaast vind je het leuk om bij te dragen in het projectteam bij de voorbereiding en uitvoering van diverse aanvullende werkzaamheden.

Je bent zowel aansturend, toetsend als ondersteunend en daarmee een sparringpartner voor de contract-, omgevings- onderhouds- en technisch managers.

Wat mag je van ons verwachten

 • Een vast contract.
 • De vrijheid om je werktijden zelf in te delen. Ook is er de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je een inwerktraject.
 • Veel ontwikkelmogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé.
 • Een werkplekvoorziening of -vergoeding om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken.
 • Een smartphone, laptop en auto van de zaak. Of een mobiliteitsbudget in plaats van een auto.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw en infra.
 • Dit ben jij

  Jouw helikopterview en vaardigheid in het aanbrengen van structuur komen goed van pas. In het zelfstandig oppakken van kleine projecten én bij het innemen van een ondersteunende rol in grote projecten.

  Je bent sterk in plannen, kunt de kosten goed bewaken en je kunt je eigen werkvoorbereiding maken en projecten uitvoeren.

  Samenwerken vind je belangrijk, net als blijven innoveren. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en houdt van aanpakken. Verder heb je :

 • Minimaal hbo-niveau, bijvoorbeeld op het gebied van civiele techniek of (technische) bedrijfskunde.
 • Een paar jaar ervaring met het aansturen van mensen.
 • Ervaring met UAV-GC-contracten en / of onderhouds- en prestatiecontracten.
 • Digitale vaardigheden om het werken met SAP en Excel snel eigen te maken.
 • Jouw team

  In de eerste plaats werk je natuurlijk nauw samen met je projectteam. Dat kan overal in Nederland zijn. Ook maak je deel uit van de landelijke afdeling Assetmanagement.

  Een club die bestaat uit zo’n veertig gedreven collega’s, onder wie werkvoorbereiders en projectmanagers. Zodra het weer kan, zie je deze collega’s ongeveer eens per vier weken om samen kennis uit te wisselen én aansluitend gezellig wat samen te drinken.

  Op dit moment werken we thuis en zoeken we elkaar op. Om jou een kickstart te geven op je thuiswerkplek, krijg je een buddy toegewezen die je wegwijs maakt op afstand.

  Samen met je collega-projectcoördinatoren vorm je een klein, hecht team waarin veel wordt gelachen, maar binnen no time ook bergen worden verzet.

  Ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom word je ook gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier