Vakantiewerk in de zorg
Randstad
UTRECHT, NL
21 uur geleden

Volg jij een opleiding in de zorg, als Verzorgende IG of verpleegkundige en ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor de vakantie periode?

Woon je in de omgeving van Utrecht of Hilversum? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt in deze periode op verschillende locaties extra ervaring op doen en een leuk zakcentje verdienen in de zorg.

Als Verzorgende IG of verpleegkundige in opleiding kunnen wij je deze zomer goed gebruiken. Je zal door ons ingezet kunnen worden als helpende en veel uren kunnen maken.

Je kunt zelf invullen wanneer en hoeveel je wilt werken. Dus wil jij mensen helpen, relevante werkervaring opdoen en lekker aan de slag gaan in de zorg, dan ben je bij Randstad Zorg aan het juiste adres.

Wat vragen wij van jou?

 • Dat je een opleiding Verzorgende IG of verpleegkunde volgt
 • Dat je bekend bent met ADL- handelingen en kunt werken met tilliften
 • Wat bieden wij jou?

 • De kans om je werkervaring te vergroten!
 • Salaris conform cao VVT, schaal 25
 • Flexibele werktijden en uren
 • Ben je enthousias en sta je te popelen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct!

  Heb je nog vragen? Dan zijn wij, Neslihan Caliskan en Pauline Engelen, bereikbaar via vacatures.utrecht nl.randstad.com of 030-2337745.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Neslihan Caliskan

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier