Brandmanager IT
Luba
Bodegraven, NL
4 dagen geleden
source : Jobbird
 • Jij bent onderdeel van een team dat zich bezig houdt met één bepaald IT brand. Jij adviseert klanten wat de mogelijkheden binnen de productlijn zijn en adviseert je collega'
 • s over de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen dit merk. Je bent een vertegenwoordiger die op het kantoor in Bodegraven dagelijks bezig is met offertetrajecten, projectorders, het uitvoeren van de door marketing bedachte acties maar ook met de marktontwikkeling en relatiebeheer.

  In jouw rol als Brandmanager signaleer jij koopsignalen en concurrentietrends. Ook ben jij bezig met het behalen van targets en heb jij continu contact met de leverancier.

  Relatiebeheer, verkoop, administratie, adviseren, deze baan is afwisselend en zal je niet vervelen!

  Jij :

 • Bent communicatief sterk in Nederlands en Engels
 • Bent bekend met relatiebeheer of klantcontact
 • Hebt relevante verkoop ervaring en affiniteit met IT producten
 • Neemt initiatieven op commercieel gebied
 • Vindt werken in een gezellig team belangrijk
 • Bent een enthousiast, ondernemend en gedreven type
 • Over de werkgever

  Dit internationale IT bedrijf ligt in Bodegraven en is makkelijk bereikbaar. Het welzijn van de medewerkers staat hier hoog aan het prioriteitenlijstje.

  Ze hebben een uitgebreid vitaliteitsprogramma, bieden gratis mogelijkheid tot fitness en hebben een breed pakket aan (internationale) cursussen, trainingen, e-learning en meer.

  Het team is zeer gemotiveerd; het gemiddelde van de behaalde targets ligt tussen de 80% en 100%. Er hangt een informele sfeer.

  Op elke verdieping is een koffiecorner met goede koffie, fruit en meerdere loungestoelen of een bar. Er wordt hard gewerkt, maar ze weten ook zeker hoe een goede vrijdagmiddagborrel of leuk personeelsuitje er uit ziet!

  Wat wij bieden

  Een baan bij een werkgever die er echt alles aan doet om het werk zo leuk mogelijk te maken. Een potje racen op de spelcomputer of je ideeën op de muur schrijven, niets is hier te gek en jij wordt als medewerker gehoord.

  Je krijgt een marktconform salaris met uitstekende bonussen (denk aan 25% van je salaris). Daarnaast hebben ze vaak leuke incentive acties met mooie prijzen.

  Het betreft een fulltime baan (32 uur is bespreekbaar) met doorgroeimogelijkheden en je werkt door middel van cursussen / trainingen aan je persoonlijke ontwikkeling.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier