Zelfstandig Assistent Accountant AA
Rousch
Nuenen, NL
17 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Ben je op zoek naar een uitdagende functie als zelfstandig assistent accountant binnen een informeel, regionaal accountantskantoor met meerdere vestigingen?

Wil je jezelf ontwikkelen door complexe werkzaamheden te verrichten voor een klantenpakket binnen het hogere MKB-segment?

Voor onze opdrachtgever, een accountantskantoor in de omgeving van Eindhoven, zijn wij op zoek naar een zelfstandig assistent accountant.

Dit middelgrote kantoor bedient klanten in Brabant en omliggende provincies en verricht zowel samenstel-, controle- als fiscale werkzaamheden voor met name het middenbedrijf.

Assistent Accountant - Functie eisen

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO Bedrijfseconomie of Accountancy en bent bezig met AA-opleiding of wil deze starten
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als assistent accountant binnen het MKB-segment in de samenstelpraktijk. Indien je ook controle ervaring hebt, dan is dit een pré.
 • Je beschikt over voldoende enthousiasme, teamgeest en betrokkenheid om de functie van Assistent Accountant optimaal uit te kunnen oefenen.
 • Zoek je een regionaal accountantskantoor met grotere klanten en complexere werkzaamheden? Ben je op zoek naar een uitdagende vervolgstap in je carrière?

  Neem dan contact op voor een kennismaking!

  ROUSCH is gespecialiseerd in loopbaanbemiddeling en advies binnen accountancy .

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier