Teammanager Civiele Techniek Leeuwarden
Sweco AB
Leeuwarden, NL
34 dagen geleden

Functieomschrijving

Wie helpt mij om team Techniek Leeuwarden verder op de kaart te zetten? Samen gaan we de uitdaging aan om in Leeuwarden een team op te bouwen welke gezicht en gezag in de Friese markt heeft’.

Piebe Idema

Afdelingshoofd Techniek Noord- Oost + Zuid

Het werkgebied is grofweg de provincie Friesland. Een mooie provincie met de nodige civieltechnische uitdagingen in de openbare ruimte.

Onze projecten maken Nederland altijd mooier, veiliger en / of beter. Hierbij kun je denken aan projecten op het gebied van wegen, riolering, groen, waterveiligheid, beheer en onderhoud / assetmanagement, UAV-

GC en herinrichtingsvraagstukken.

De taken van de teammanager richten zich intern op het opbouwen van het team en het ontwikkelen van de medewerkers en extern ben je in de rol van meewerkend voorman het gezicht van Sweco in de Friese markt.

Een team bestaat bij voorkeur uit projectmanagers, technisch managers, contractadviseurs, engineers, ontwerpers en BIM modelleurs.

Er ligt een belangrijke rol voor je in de inspiratie, motivatie en begeleiding van de medewerkers. Je bent in staat het beste uit mensen te halen en hen optimaal in te zetten in de projecten.

 • Je hebt een sleutelfunctie in het vormgeven, verder uitbouwen en innoveren van zowel het team als de afdeling. Je bent integraal verantwoordelijk voor de resultaten, het bedrijfsproces en de kwaliteit;
 • dit altijd met het oog op afdelings- en / of bedrijfsbelang.

  In de functie van teammanager Techniek ben je actief op de markt voor opdrachtverwerving en productontwikkeling in de regio Friesland.

  Jouw hoogwaardige kennis van de civiele techniek en inrichting van de openbare ruimte maakt dat je voor onze opdrachtgevers dé gesprekspartner bent voor creatieve en innovatieve oplossingen.

  Je weet deze oplossingen te concretiseren in advies- en projectopdrachten. Je bent in staat huidige opdrachtgevers blijvend te binden en toekomstige opdrachtgevers te overtuigen een langdurige relatie met Sweco aan te gaan.

  Wij zoeken

 • Je hebt een civieltechnische HBO- / WO-opleiding afgerond.
 • Je beschikt over visie op het vakgebied en hebt oog voor de ontwikkelingen.
 • Je bent resultaatgericht en denkt in praktische en haalbare oplossingen met oog voor kwaliteit.
 • Je hebt een flinke dosis overtuigingskracht en bent communicatief en redactioneel sterk.
 • Fries kunnen spreken en / of verstaan is een pre.
 • Je bent klantgericht, commercieel vaardig en beschikt over een breed netwerk van relevante contacten.
 • Je beschikt verder over de volgende competenties : initiatiefrijk en toekomstgericht.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier