Orthodontie Assistent
Prime Dental Alliance
Bussum
5 dagen geleden

Orthodontiepraktijk het Gooi in Bussum is dé praktijk voor orthodontiebehandelingen in de regio, met verwijzende tandartsen uit de gehele Gooi en Vechtstreek en patiënten uit de wijde omgeving.

Bij deze gerenommeerde kliniek binnen onze alliantie liggen mooie kansen voor een orthodontie assistent. Het betreft een functie in loondienst en zowel een parttime als fulltime samenwerkingsverband is bespreekbaar.

Onze orthodontisten hebben jarenlange specialistische ervaring in het vak en krijgen energie van het coachen van assistenten, zodat jij je kunt focussen op het verlenen van de best mogelijke zorg aan je patiënten.

Nicole Maathuis Jouw contactpersoon Hiernaast vind je een mooie vacature. Ben je geïnteresseerd? Dan kijk ik graag samen met jou naar de mogelijkheden voor een carrière bij Prime Dental Alliance.

Vind jouw plek bij orthodontiepraktijk Het Gooi in Bussum De beste opdrachtgever voor orthodontie assistenten in Nederland zijn.

Vanuit die ambitie doen wij er alles aan om jou je ambities waar te laten maken. Dus werk jij graag in loondienst in een vast, lokaal team?

Wil je leren van én uitgedaagd worden door collega’s, werken met de beste materialen en binnen onze alliantie snel bouwen aan een professioneel én sociaal netwerk?

Dan helpen wij je graag je ambities waar te maken bij een praktijk die bij jou past. Jij bent Net afgestudeerd Leergierig, ambitieus en patiëntgericht Een innovatieve teamspeler die een hoge kwaliteit in preventie en mondzorg wil leveren Iemand met een affiniteit met tieners VINKJE, VINKJE, VINKJE?

Dan is de kans groot dat wij wel bij elkaar passen. Laten we nader kennismaken en ontdekken wat jij nodig hebt om de beste versie van jezelf als orthodontie assistent te worden.

Denk aan een inspirerende omgeving. Een prettige en open cultuur, waarbinnen samengewerkt wordt aan doelen. Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen of specialiseren.

De kans om met je favoriete materialen en middelen te werken. En altijd actief zijn in een omgeving waar het belang van de patiënt centraal staat.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier