Fieldmanager
Redwave
Onshore , Beverwijk
1 dag geleden

Hoe ziet je functie eruit?

Een fieldmanager is iemand op wie zowel klant als kandidaat altijd kan rekenen. Jij bent degene die de operationele medewerkers begeleidt tijdens hun opdracht én je bent tegelijkertijd accountverantwoordelijk voor de klanten waar zij aan de slag zijn.

Onze opdrachtgevers houden zich met name bezig met energie en olie / gaswinning en de kandidaten zijn technische professionals.

We zoeken ter uitbreiding van ons team in Beverwijk een gedreven fieldmanager die zich bezig houdt met de volgende werkzaamheden :

 • Het op -en uitbouwen van sterke relaties met onze klanten, waarbij je steeds nadenkt over manieren om je omzet te verhogen
 • Samen met je collega's van recruitment zorg jij ervoor dat jouw klanten voorzien worden van het technische talent dat zij nodig hebben, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de salaris -en contractonderhandelingen van de operationele medewerkers
 • Het coachen en begeleiden van jouw eigen groep operationele medewerkers, je kan hierbij denken aan dagelijkse operationele activiteiten, het voeren van evaluatiegesprekken en toezien op de Arbo -en veiligheidsvoorschriften
 • Het bijhouden van nauwkeurige administratie en rapportages
 • Hoe ziet je werkplek eruit?

  Je bent werkzaam vanuit ons kantoor in Beverwijk binnen een team dat bestaat uit collega-fieldmanagers en recruiters. Je rapporteert aan de teamlead.

  Samen met het team doen we er alles aan zoveel mogelijk talent voor onze klanten in de on -en offshore aan ons te verbinden.

  Wat bieden wij jou?

  Als fieldmanager bij Redwave werk je samen met en voor prachtige opdrachtgevers en technisch talent binnen zowel de offshore als onshore, maar dat is nog niet alles.

  Daarnaast bieden wij jou :

 • Een baan waarin jij je commercialiteit en streven naar resultaat kwijt kan
 • Een salaris tussen de € 2.500 en € 4.000 bruto per maand, hoeveel precies is afhankelijk van je leeftijd en ervaring
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarde zoals 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en 28 vakantiedagen
 • Wat heb jij in huis?

 • Een HBO denk / werkniveau
 • Ongeveer twee jaar werkervaring binnen de commerciële arbeidsbemiddeling
 • Je hebt affiniteit met techniek en / of met olie -en gaswinning
 • Je kan je goed inleven in onze doelgroep; technische mannen / vrouwen binnen de onshore en offshore
 • Je bent communicatief sterk, commercieel en weet hoe je kandidaten kan motiveren, coachen en begeleiden
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Wie zijn wij?

  Wij zijn dé technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Wij bieden onze operationeel medewerkers projecten bij verschillende opdrachtgevers en op unieke locaties.

  Zo werken onze collega’s op productieplatformen, booreilanden of accommodatieplatformen in de Noordzee. Bij olieraffinaderijen en op- en overslagbedrijven in de grote Nederlandse havens, maar ook bij bedrijven in de petro(chemische) en zware industrie.

  Met 400 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn.

  Wij zijn er om onze collega's te helpen in je werk. Dit doen we door persoonlijke aandacht te geven, de communicatielijnen kort te houden en een laagdrempelige sfeer te creëren.

  Feestjes vieren we dan ook altijd samen met onze collega’s en dus ook met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld onze jaarlijkse Redwave Touches Homebase Days.

  Dat is ons medewerkersfeest waarbij ook het thuisfront van harte welkom is. Kies je voor Redwave, dan kies je niet voor een klus, maar voor een carrière!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier