Calculator Sport & Groen
VolkerWessels
Buren, NL
3 dagen geleden

Jouw toekomstige baan

Als calculator ben jij een belangrijke spil in het voortraject van toekomstige opdrachten. Zonder jou loopt de motor gewoonweg vast! Jij verzorgt de calculaties, vraagt bestekken aan en prijzen op, onderhoudt contacten met onze onderaannemers, stelt werkschema’s op en verzorgt inschrijvingen en prijsaanbiedingen.

Tevens verzorg jij alle benodigde stukken behorende bij de inschrijvingsvereisten. Vind je het een leuke afwisseling om onze veelzijdige projectlocaties te bezoeken?

Dat is dan mooi meegenomen! Om een goed beeld te krijgen en de benodigde informatie op te halen, bezoek jij ze namelijk regelmatig.

Daarnaast ben jij altijd scherp en onderzoek jij de mogelijkheden van alternatieve inschrijvingen. Jij werkt in deze functie nauw samen met jouw collega’s van de werkvoorbereiding en / of administratie en helpt zo de uitvoering op weg naar de realisatie.

Jouw kwaliteiten

Jij bent proactief en een echte teamspeler. Het lukt jou om overal op effectieve wijze de juiste informatie te verkrijgen.

Dit doe je door jouw communicatieve vaardigheden in te zetten. Hierdoor krijg jij anderen mee en ben jij in staat anderen te overtuigen.

Verder beschik je over :

 • Een afgeronde hbo-opleiding
 • Kennis van de contractvormen (RAW / UAV(-GC) en Systems Engineering
 • Creativiteit met betrekking tot oplossingen van technische problemen
 • Wat bieden wij jou?

  Wij zijn trotse bezitter van het keurmerk "Beste werkgever 2018-2019". Dit komt mede door onze goede arbeidsvoorwaarden conform de Gebr.

  Van Kessel-CAO en / of CAO Bouw / Infra. Daarnaast investeren wij graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfs (Incorporate) trainingen of opleidingen naar eigen keuze behoren tot de mogelijkheden.

  Een rooskleurige toekomst

  Ook in de toekomst zit je bij ons goed! Gebr. Van Kessel is onderdeel van het internationaal opererend bouwconcern Koninklijke VolkerWessels (waaronder KWS-infra).

  De grenzen van jouw loopbaanmogelijkheden gaan daarmee dus verder dan de Gebr. Van Kessel-bedrijven. Kortom, wij bieden jou een verrassende en veelzijdige baan binnen de mooiste branche die er is.

  Er wacht een mooie functie op je. Mail je CV met motivatie naar Jirska Marseille via

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier