Verzorgende 3 IG
Pro-cura
Leiderdorp, Nederland
3 dagen geleden
source : Jobsonline

Ben jij verzorgende IG en heb je behoefte aan waardering voor je werk? Welkom bij Pro-Cura Thuiszorg! Wij snappen dat jij het verschil maakt voor de klant.

Daarbij ondersteunen we je met alles wat we hebben. Je wilt voorbeelden? Wat dacht je van persoonlijke aandacht. En ruimte voor je eigen wensen.

Samen maken we het mogelijk om klanten zo lang mogelijk thuis te laten wonen. En dat geeft voldoening. Héél veel voldoening!Voor wie?

We zoeken fysieke versterking van het team. En dat kun je letterlijk opvatten! In de eerste plaats moet je een zorghart hebben.

En een luisterend oor. Twee handen om uit de mouwen te steken. En je moet een neusje hebben voor verbetering van de kwaliteit van leven.

Wat krijg je?Voor wat hoort wat, vinden we. Naast een goed salaris conform CAO VV&T natuurlijk (FG 40). En een mooie vaste klantenkring! Voor het gemak geven we aan wat je wel en wat je niet bij Pro-Cura kunt verwachten.

Dat maakt het wel zo duidelijk.Geen : Desinteresse Manager die bovenop je lip zit Gebrek aan ontwikkeling Suffe 9 tot 5 mentaliteit Bazige sfeerWel : Waardering voor wat je doet Collega’s die tijd voor je maken Volop scholingsmogelijkheden Regelmatige onregelmatigheid Vertrouwen in jouw zienswijzeMaar pas op!Bij Pro-Cura bouw je al snel een persoonlijke band op met cliënten en met collega’s.

Daar moet je wel mee om kunnen gaan! Want voor je het weet vorm je onderdeel van een heel leuk team. Een familie bijna. Naast sociale vaardigheden wordt trouwens ook om een goed inlevingsvermogen gevraagd.

En flexibiliteit. Je moet het fijn vinden om met oudere mensen te werken en een praatje met hen te maken. En oh ja : het werk is in Leiden en / of Leiderdorp.

Heb je daar geen problemen mee? Van harte welkom!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier