Combinatiefunctie BSO/onderwijsondersteuning
DAK kindercentra
Den Haag
1 minuut geleden

Vanaf mei 2023 verhuizen we naar een nieuwe locatie, waar basisschool de Oase, de Pastoor van Arsschool en Timo DAK het kindcentrum Aquamarijn zullen vormen.

Hier werken pedagogisch medewerkers dagopvang en peuterspeelzaal, leerkrachten, vakdocenten, onderwijsondersteuners en pedagogisch medewerkers BSO samen om een veilige ontwikkelomgeving te vormen voor het kind.

Het nieuwe pand is nog niet beschikbaar, maar ter voorbereiding willen wij al invulling geven aan de vacatures.

Hierdoor ontstaat er een combinatiefunctie van BSO en onderwijsondersteuning voor ongeveer 22 of 25 uur per week. In schoolweken betekent dit dat je dag rond 12.

00 uur start met de tussenschoolse opvang. Daarna ga je op school in kleine groepjes met kinderen aan de slag en ondersteun je in de klas.

Denk aan kleuters die kunstles krijgen en kinderen die aan thema opdrachten werken en nog taken af moeten maken. In de schoolvakanties werk je een aantal hele dagen in de BSO en vervallen de taken op school.

Na een korte pauze is het jouw taak om samen met je BSO collega’s de kinderen van de BSO op te vangen en samen met hen een gaaf activiteitenprogramma te maken en natuurlijk uit te voeren! In het nieuwe centrum heb je onder andere een kook- en techniek lokaal tot je beschikking, maar er is natuurlijk veel meer!

De functie is nieuw en daarom is het belangrijk dat jij het leuk vindt om invulling aan de functie te geven. Dit doe jij door contact te leggen met verschillende partijen en collega’s.

Je vindt het leuk om activiteitenprogramma’s te maken en je te verdiepen in wat er zoal in de school en de opvang speelt.

Daarnaast organiseer je uitjes en weet je wat er zoal in de wijk te doen is. Je staat open voor nieuwe ideeën en weet je collega’s te enthousiasmeren.

Kortom : jij bent een topper!

Wij vragen

Vooral om jezelf te zijn! En te laten zien wat jouw passie of talent is (bijvoorbeeld voor sport, natuur, techniek, kunst of koken) en deze passie over te brengen op de kinderen.

Je vindt het leuk om samen met kinderen dingen te ondernemen en hen uit te dagen. Daarnaast :

 • Heb je een afgeronde opleiding waarmee je in de kinderopvang mag werken (bijvoorbeeld : Onderwijsassistent, SPW, Pabo)
 • Communiceer je vlot en op een prettige manier met kinderen, ouders en collega’s in correct Nederlands
 • Ben je in staat om een brug te slaan tussen onderwijs en opvang
 • Wil je graag aan de slag in de kinderopvang, maar twijfel je of jouw diploma kwalificeert? Met diverse hbo-opleidingen voldoe je met 75% van je studiepunten (en in sommige gevallen al met 50% en een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar) ook aan de norm om in de kinderopvang aan de slag te kunnen! Of dat geldt voor jouw (bachelor) diploma, kun je zien door de diplomacheck te doen
 • Wij bieden

 • Zekerheid is belangrijk, daarom bieden wij direct een vast contract na je proeftijd
 • Een salaris volgens de CAO kinderopvang schaal 6 tussen de € 2.139,- en € 2.913,- afhankelijk van uren en ervaring
 • Een eindejaarsuitkering van 3%
 • Workshops, trainingen en opleidingen, want jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk
 • Een fijne werkplek met gedreven collega’s, waar jouw ervaring en kennis ertoe doet
 • Ondersteuning door een pedagogisch coach en een unitmanager waardoor jij je volledig kunt focussen op de kinderen
 • Natuurlijk heb je recht op pensioen, een fietsplan, een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering, een reiskostenvergoeding en nog veel meer!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier