Persoonlijk Begeleider
Lister
Utrecht, NL
1 dag geleden

Ben jij die Persoonlijk Begeleider met een onvoorwaardelijk vertrouwen in herstel?Dan zoeken we jou! Persoonlijk Begeleider (voor meerdere locaties) Per direct, 32 uur per week Bij Lister begeleiden we mensen met ernstige psychiatrische en / of verslavingsproblemen.

Werken bij Lister betekent verder gaan dan de geijkte paden. Ieder mens is namelijk uniek en vraagt om een eigen aanpak.

Deze steun, hoe lang of kort ook nodig, geef je samen vorm. Net zo lang tot alles weer loopt zoals gewenst. Dat dit moment komt, daar vertrouwen we bij Lister op.

Altijd. Bij Lister ga je verder.

Dit is jouw uitdaging

Je bent het eerste aanspreekpunt en de eerstverantwoordelijke voor de zorgverlening van de cliënten. De begeleiding is gericht op de ontwikkeling, het vergroten van de vaardigheden, zelfredzaamheid en het voorkomen van terugval c.

q. opname van de cliënt.

Dit ben jij

Je bent authentiek. Bij Lister vinden we het belangrijk dat je jezelf bent en iets eigens laat zien in je begeleiding. Ook geloof jij altijd in de herstelkracht van de cliënt.

Hoe dan ook. Jouw authenticiteit en dit onvoorwaardelijke vertrouwen maken jou onderscheidend. Verder heb je oprechte interesse in je cliënten.

Je hebt kennis van en respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen. Ervaringskennis of -deskundigheid op het gebied van psychiatrie of verslaving zien wij als een pré.

Je handelt methodisch en planmatig en weet je ook raad in crisissituaties. Interventies zet je efficiënt en effectief in.

Je kunt onderbouwen waarom je bepaalde keuzes maakt. Je werkt zelfstandig, gestructureerd en bent flexibel, stelt je proactief op en hebt een creatieve mindset.

Je voelt verantwoordelijkheid voor meer dan alleen je eigen werk.

Dit breng je mee

Je beschikt over een relevant diploma op hbo-niveau aangevuld met functiegerichte opleidingen. Je bent je aantoonbaar door blijven ontwikkelen.

Ook heb je meerdere jaren werkervaring in de psychiatrie en / of de verslavingszorg.

Om goed aan te kunnen sluiten bij de veranderingen in de praktijk, wil je altijd blijven groeien. Je vindt het dan ook vanzelfsprekend om te reflecteren.

Zelf, met de cliënt en met het team. Op basis hiervan stel je je werkwijze bij wanneer nodig. Je bent analytisch en blijft altijd kritisch op het professioneel handelen vanuit de waarden en visie van Lister.

Dit bieden wij

De salariëring vindt plaats volgens FWG groep 45. Deze schaal kent een maximum van € 3.396,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn vallen.

Wij bieden uitgebreide scholingsmogelijkheden en een ruime woon / werk-reiskostenvergoeding. In eerste instantie bieden we een jaarcontract, met uitzicht op verlenging.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier