Begeleider Operaweg Zorgblok 2 (24-32 uur, Amersfoort)
Amerpoort
Amersfoort
3 dagen geleden

In juni 2020 heeft Amerpoort de nieuwbouwlocatie Operaweg geopend. De Operaweg is een woon-zorg locatie van Amerpoort in de nabijheid van het centrum van Amersfoort.

De locatie ligt dichtbij de uitvalswegen. Op deze nieuwbouwlocatie biedt Amerpoort mogelijkheid aan cliënten, om te wonen op een wijze die past bij deze tijd.

Er is voldoende privacy (eigen studio of appartement, met eigen badkamer), maar ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de gezamenlijke ruimte.

Het complex bestaat uit 6 verdiepingen met daarin 24 studio's en 9 appartementen, verdeeld over 3 zorgblokken. Ook 's nachts is er begeleiding aanwezig in de vorm van een slaapdienst.

Je komt te werken op locatie Operaweg zorgblok 2. Op dit zorgblok wonen 12 cliënten met een matige verstandelijk beperking.

De nadruk ligt op het stimuleren van zelfredzaamheid, onderhouden van de geleerde vaardigheden. Begeleiding is gericht op het bieden van veiligheid, structuur en duidelijkheid.

Op deze wijze wordt er bijgedragen aan de individuele mogelijkheden van de cliënt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier