Enthousiaste Leerkracht bovenbouw voor onze “speciale leerlingen”
The School Factory
Zoetermeer, NL
14 uur geleden

Leerkracht Bovenbouw voor onze "speciale leerlingen"

1 FTE Gouda

Deze school biedt onderwijs aan kinderen van 4 tot 12 / 13 jaar met complexe gedragsproblemen en / of stoornissen, concentratieproblemen, sociaal-

emotionele problemen en vormen van autisme.

Wij zijn per direct op zoek naar een zeer gemotiveerde en enthousiaste :

Leerkracht Bovenbouw 1FTE

Als Leerkracht vervul je een bijzondere rol, dat vergt passie, drive en doorzettingsvermogen!

Je stimuleert jongeren met complexe gedragsproblematiek en hun ouders / opvoeders om zelf de regie over hun leven te pakken.

Dat vergt passie, flexibiliteit, lef en doorzettingsvermogen. Jij geeft talent een kans!

Als geen ander weet je een veilige leer- en werkomgeving te realiseren, op basis van de behoeften en ontwikkelingsprocessen van de leerlingen.

Je biedt hen houvast en structuur bij keuzes, zodat zij zich sociaal-emotioneel en moreel kunnen ontwikkelen.

Lesgeven is je passie en dit straal je uit naar de leerlingen, de ouders / verzorgers en je collega's. Bij onze school wordt les gegeven volgens de afspraken in het groepsplan en het ontwikkelperspectiefplan.

Hierin worden de doelen samen met de ouders / verzorgers en leerlingen afgestemd. In het werk word je begeleid door de schoolleider, de intern begeleider en de gedragswetenschapper van de school.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier