Specialist Financiële administratie
Belsimpel
Hoofdkantoor Groningen
1 dag geleden

Groningen

De beste stap van je carrière!

Wil jij je de volgende stap maken in jouw carrière? Bij Belsimpel kun je aan de slag in een team van ervaren financiële professionals.

Door de razendsnelle groei die wij nog steeds doormaken, met een omzet van meer dan 400 miljoen, hebben we jou hard nodig.

Dankzij jouw kritische en analytische blik ben je onmisbaar bij het op orde houden van onze financiën!

Wat doe je als Specialist Financiële Administratie?

Als onderdeel van het Finance-team help je de financiële administratie van Belsimpel op orde te houden. Je bent binnen Belsimpel met elk team verbonden, waardoor je altijd op de hoogte bent van wat er speelt en razendsnel het hele bedrijf leert kennen.

Zo zorg jij er onder andere voor dat we elke dag onze leveranciers (van o.a. mobiele telefoons) zo snel mogelijk betalen, dat we op tijd betaald worden door onze klanten en help je collega’s met hun financiële vragen.

Bovendien draag je je steentje bij aan projecten van de administratie en houd je je periodiek bezig met controles voor een strakke maandafsluiting.

Daarnaast is er genoeg ruimte om je input te geven over hoe de financiële processen nog efficiënter georganiseerd kunnen worden.

Gezien de omvang van de bedragen en de platte structuur van Belsimpel, krijg je als Specialist Financiële Administratie volop verantwoordelijkheden.

Je weet je hoofd hierbij koel te houden en knopen door te hakken. Je bent gek op cijfers en met je excelkunsten krijg je elke klus geklaard.

Je duikt graag in de details maar weet ook het overzicht te houden over het grotere geheel. Je krijgt de kans om de kennis van financiële administraties die je tijdens je studie en stages hebt opgedaan verder uit te breiden.

Bovendien leer je hoe je het beste communiceert met andere afdelingen en externe partijen en hoe de kostenstromen van een miljoenenbedrijf in de praktijk zijn georganiseerd.

Bij Belsimpel is het Finance-team erg gevarieerd : zo zijn er collega's die nog aan het studeren zijn, maar ook collega's met jarenlange ervaring.

Bij Belsimpel hebben we in ieder geval een ding allemaal gemeen : we zijn bijzonder fanatiek. Iedere dag gaan we tot het uiterste om alles tot in de kleinste details te regelen.

Zo leidt ook team Finance de groei van Belsimpel in goede banen.

Zo kan je dag eruitzien

Je hebt je jas nog maar net opgehangen, of je wordt op je schouders getikt door Gijs, een van onze inkopers. Hij heeft direct een belangrijke vraag voor je over een factuur van een van onze leveranciers, dus je loopt mee naar zijn bureau om hem van uitleg te voorzien.

Daarna begint de dagstart om de planning en bijzonderheden voor de dag met elkaar door te nemen. In de ochtend houd jij je bezig met het checken van de facturen van onze leveranciers.

Deze zet je vervolgens door naar de controllers, die de betaling verder afronden. Hierbij werk je met gigantische bedragen, dus je zorgt ervoor dat je de cijfers met de grootste precisie naloopt.

Vlak voor de pauze help je een andere Finance collega nog even met de terugbetalingen aan klanten. Omdat je natuurlijk ook wilt dat klanten geen naar gevoel overhouden aan hun annulering of retour, is het zaak deze goed af te handelen.

Tussendoor komt Carolien even bij je langs. Zij heeft een aantal declaraties van je collega’s verzameld, die eigenlijk ook vandaag nog verwerkt moeten worden.

Je neemt daarna contact op met een van de grotere leveranciers om een aantal verbeterpunten te bespreken en samen kom je tot een plan om deze punten te implementeren.

Aan het einde van de dag heb je de inkoopfacturen, de restituties én debiteuren netjes verwerkt. Net als je op het punt staat om weer naar huis te gaan, tikt Robert-Jan je op je schouder.

Hij wil een revanche voor het potje tafelvoetbal dat hij van je heeft verloren in de pauze. Durf jij de uitdaging aan?

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, speciale , een gunstige pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar bieden we ook :

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >

600 fanatieke collega's

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO diploma of aantoonbaar HBO-denkniveau, in een financiële en / of administratieve richting;
 • Je kunt goed met deadlines overweg, werkt secuur en bent kritisch;
 • Je bent nieuwsgierig van aard en wilt het liefst alles tot in de puntjes uitzoeken;
 • Je bent 32 of 40 uur beschikbaar op doordeweekse dagen.

  Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9 : 00 en 17 : 30 op het telefoonnummer 050-2113856.

  Je kunt ook een mail sturen naar werken belsimpel.nl.

  Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan

  Gomibo Woodstock

  Ben jij er volgend jaar ook bij?

  Bij Belsimpel gaan we iedere dag tot het uiterste voor onze klanten. Dat is met miljoenen mogelijke combinaties best een uitdaging, maar wel een die we met beide handen aangrijpen.

  Word je hiervan net zo enthousiast als wij en ga jij ook voor de absolute tien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier