Project Apotheker
Deventer Ziekenhuis
Deventer, Netherlands
1 dag geleden

Juist in het Deventer Ziekenhuis heb je als Project Apotheker een mooie baan. Waarom? Ons ziekenhuis is groot genoeg om ambities waar te maken en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht.

Dat maakt het werken prettig. Bovendien zijn we een topklinisch opleidingsziekenhuis (STZ). Begin dit jaar zijn we gekozen tot beste werkgever in de regio.

Klik hier voor meer informatie.

De afdeling Klinische Farmacie

De afdeling Klinische Farmacie voorziet in de volledige farmaceutische zorg van het Deventer Ziekenhuis en een aantal aangesloten instellingen.

De staf van de ziekenhuisapotheek bestaat uit ziekenhuisapothekers, ziekenhuisapothekers in opleiding en apothekers ten behoeve van externe instellingen.

In totaal zijn er binnen de Klinische farmacie ongeveer 90 medewerkers werkzaam, voor het merendeel apothekersassistenten.

Kijk hier voor meer informatie over onze afdeling.

We hebben ruimte voor een enthousiaste collega :

Wat je gaat doen?

Je zult de ingezette ontwikkeling van Clinical Rules in Gaston voortzetten en uitbouwen. Daarnaast kun je worden ingezet voor andere werkzaamheden.

Wat we vragen

We zijn op zoek naar een enthousiaste Project Apotheker met oog voor ontwikkelingen in de farmacie. Je hebt ervaring of affiniteit met projecten binnen de apotheek en met ICT.

Verder ben je een echte teamspeler die graag en makkelijk contact legt met anderen.

Ons aanbod

Naast werken in een mensgericht, innovatief ziekenhuis, bieden we een zelfstandige, uitdagende baan voor, in eerste aanzet, de duur van 1 jaar.

De functie is ingedeeld in FWG 65. Ook bieden we een royale eindejaarsuitkering, een goede vakantietoeslag én aantrekkelijke regelingen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met dr. Frank Jansman, medisch manager of dr. Peter Wierenga, ziekenhuisapotheker FPZ via 0570-536252.

Reageren

Spreekt werken als Project Apotheker binnen het Deventer Ziekenhuis jou aan? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren, vóór 15 januari aanstaande via onderstaande link.

Reageren

Terug naar vacature overzicht

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier