Radiodiagnostisch Laborant
Amsterdam UMC
Amsterdam, NL
6 dagen geleden

Deel deze pagina op :

Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp Email Werken bij Amsterdam UMC

Radiodiagnostisch Laborant

Voor locatie AMC is ons team Radiologie en Nucleaire Geneeskunde op zoek naar een Radiodiagnostisch Laborant die zich richt op een optimale toepassing van de beeldvormende technieken!Radiodiagnostisch Laborant Vragen? Solliciteer direct

Deel deze pagina op :

Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp Email

 • Aantal uur : 24
 • 36 uur per week
 • Diensten : Wisselende diensten
 • Werklocatie : Locatie AMC
 • Contractvorm : bepaalde tijd met uitzicht op vast
 • Salaris : € 2.966 - € 4.201
 • Solliciteer directWat ga je doen?

  Wegens groei van onze afdeling en uitbreiding van de diensten zoeken wij leergierige Radiodiagnostisch Laboranten. Als Radiodiagnostisch Laborant zorg je voor een optimale toepassing van de beeldvormende technieken.

  Je werkt zelfstandig of in teamverband, je vertrouwt op je kennis en vakmanschap, maar je staat er niet alleen voor. Je kunt altijd terugvallen op een collega wanneer je hulp nodig hebt.

  Als Radiodiagnostisch Laborant staat je ontwikkeling nooit stil. Nieuwe apparatuur, technische hoogstandjes, veranderende patiëntengroepen en protocollen, zorgen er voor dat je telkens voor een nieuwe uitdaging staat.

  Je leert van elkaar en met elkaar, bijvoorbeeld tijdens de klinische lessen waarin je geïnformeerd wordt over de behandeling van bepaalde patiënten en het belang van jouw aandeel als radiodiagnostisch laborant daarin.

  Het is de ambitie van Amsterdam UMC, locatie AMC, om hoogwaardige, academische en specialistische kwaliteit te leveren. Dat vraagt om werken op top niveau en dat vragen we dus ook aan jou.

  De patiënt staat bij ons centraal. Dat laten we o.a. zien door een patiëntvriendelijke omgeving bij de MRI om bijvoorbeeld claustrofobische patiënten extra op hun gemak te stellen en de mogelijkheid om op zonder afspraak op inloop te komen voor onderzoeken op de bucky.

  Dat vraagt van onze kant een hoge mate van flexibiliteit, maar wordt door de patiënten en de verwijzers enorm gewaardeerd.

  Ben jij leergierig, deel je graag je kennis en vind je het leuk om als Radiodiagnostisch Laborant een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze afdeling en onze patiënttevredenheid, dan maken we graag kennis met je.

  Deze vacature kan zowel parttime als fulltime (24 tot 36 uur per week) vervuld worden.

  Vragen over deze functie? Brend de Jong +31204448704 Recruitment AdviseurWat neem je mee?

  Een afgeronde In-service of MBRT opleiding en recent aantoonbare werkervaring met CT, MRI en / of Interventie. Je bent in het bezit van een stralingshygiënediploma niveau 4A.

  Je past goed in ons team als je kwaliteitsbewust en energiek bent, snel en nauwkeurig kan werken en zowel doortastend als constructief kan samenwerken met artsen en / of andere disciplines.

  Ook vinden we het belangrijk dat je patiëntgericht bent en altijd je focus weet te houden op het leveren van de beste, veilige zorg.

  De afdeling levert 24 / 7 haar diensten aan het ziekenhuis en dit betekent dat je onder andere in de avond en het weekend dienst doet.

  Wat bieden we jou?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • Bemiddeling bij het zoeken naar woonruimte in de regio Amsterdam, zodat je rustig kunt landen’ in Amsterdam.
 • Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.
 • Gratis en onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving GoodHabitz.
 • Pensioenopbouw bij het ABP, waarvan wij 70% van de premie betalen.
 • Vergoeding van 75% van je OV-reiskosten. Kom je liever op de fiets? Dan hebben we een goede fietsregeling.
 • Een actieve personeelsvereniging én Jong Amsterdam UMC vereniging, die beide leuke (sportieve) activiteiten en evenementen organiseren.
 • Bekijk alle arbeidsvoorwaarden van Amsterdam UMC Waar ga je werken ?

  De afdeling Radiologie & Nucleaire Geneeskunde van Amsterdam UMC, locatie AMC is een dynamische afdeling die volop in beweging is en blijft innoveren met behulp van de medewerkers.

  Je maakt deel uit van een enthousiast en ambitieus team en werkt nauw samen met verschillende disciplines. Je bent niet alleen werkzaam binnen de eigen afdeling maar ook in de operatiekamers, op de spoedeisende hulp en met mobiele apparatuur op de diverse verpleegafdelingen.

  Een boeiende omgeving waar patiëntenzorg, onderwijs en wetenschap samenkomen.

  De afdeling is volledig digitaal en beschikt over zeer geavanceerde apparatuur, passend bij een academisch ziekenhuis.

  Je komt terecht in een gezellig en divers team met een informele sfeer waar je je snel thuis zult voelen en waar ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën.

  Onze feestcommissie organiseert regelmatig gezellige activiteiten want teambuilding, gezelligheid en ontspanning zijn ook van belang.

  Bij ons is het werk vaak hoog complex en adhoc, maar dat is juist zo ontzettend gaaf aan deze baan! Ik vind het elke dag bijzonder.

  De zorg staat niet stil en daarbij zijn techniek en ontwikkeling een belangrijk aspect. Daarom bieden wij gelegenheid voor het volgen van opleidingen, cursussen en bijscholingen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van je functie of voor je persoonlijke ontwikkeling.

  Tevens zijn er op onze afdeling diverse werkgroepen zoals verbeterprojecten (LEAN), kwaliteit, straling, beeldbewerking , protocolleren en inwerkbegeleiding waarvan je in de toekomst wellicht deel kunt uitmaken.

  De cultuur is open en de samenwerking over het algemeen laagdrempelig. Bovendien streven we naar gelijke kansen voor iedereen.

  Dat betekent dat er ruimte is voor eenieders cultuur, afkomst, ideeën en creativiteit.

  De cultuur is open en de samenwerking over het algemeen laagdrempelig. Bovendien streven we naar gelijke kansen voor iedereen.

  Dat betekent dat er ruimte is voor een ieders cultuur, afkomst, ideeën en creativiteit. Bekijk onze aanpak omtrent diversiteit en inclusie.

  Wat kun je verwachten ? Een baan in onze prachtige hoofdstad Werken bij dé favoriete werkgever in de zorg (intermediair 2021) Alle collega's hebben hetzelfde doel : bijdragen aan de zorg voor morgen Er is ruimte voor ontplooiing, verdieping en verbreding van je kennis Een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert en korting op producten en diensten voor jou regelt Amsterdam UMC innoveert continu, dat vraagt om een flexibele instelling van iedereen Twee grote locaties, goed voor je stappenteller! Je hebt meer dan 15000 collega’s die je niet allemaal persoonlijk zult leren kennenHet verhaal van Amsterdam UMC Bekijk de video’s en leer meer over onze organisatieAmsterdam UMCTulpVerpleegkundige visieLaten we kennis maken

  Wij nodigen geïnteresseerden van harte uit eens rond te komen kijken en sfeer te proeven op onze afdeling.

  Heb je nog vragen? Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Maaike Vogel (Teamleider), via m.j.vogel amsterdamumc.

  nl , of met Leonie Loffelman (Interim manager RNG), via l.loffelman amsterdamumc.nl .

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Brend de Jong , Recruitment Adviseur, via 020-4448704 .

  Een referentiecheck, screening en aanstellingskeuring kunnen onderdeel zijn van de procedure. Lees hier of dit ook voor jou geldt.

  Kom je bij ons in dienst, dan vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Deze vacatures vind je misschien ook leuk

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier