Verpleegkundige, Revalidatie Beukenhof, Venray
De Zorggroep
Venray
2 minuuten geleden

Wat ga je doen?

Waar jij je vooral voor inzet is het herstel van de cliënten zodat zij uiteindelijk weer thuis zelfstandig kunnen leven.

Vaak zijn het alledaagse zaken die de cliënten tijdens hun revalidatie opnieuw moeten leren, zoals lopen of praten. Jij bent als verpleegkundige actief motiverend en stimulerend in het dagelijks revalidatieproces en voert waar nodig verpleegtechnische handelingen uit.

Als spil in de uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten voer je de juiste gesprekken en ben je een kei in communicatie.

Je werkt in een multidisciplinair team, en werkt dus geregeld samen met collega’s zoals fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, diëtisten en psychologen.

Zo kun je van elkaar leren en de cliënt het beste revalidatietraject bieden!

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige?

Jij weet de balans te vinden tussen zorgen voor en zorgen met je handen op je rug ; juist in een revalidatietraject is dit cruciaal! Soms stimuleer je mensen om net dat stukje verder te lopen, andere momenten weet je dat iemand te snel gaat en moet je hem of haar juist afremmen.

Verder ben je een echte teamspeler, samen gaan jullie voor het optimale resultaat tijdens de revalidatie en daar krijg je energie van! Je bent sterk in organiseren en houdt van het dynamische werk in het Beukenhof.

Het kan soms een echte uitdaging zijn om het juiste traject uit te stippelen, maar met jouw flexibiliteit en creativiteit, en die van jouw collega’s, komt het altijd in orde.

Je bent een :

 • gediplomeerd Verpleegkundige (mbo of hbo)
 • geregistreerd in het BIG Register
 • verpleegkundige met kennis van / ervaring met revalidatie en het revalidatie klimaat
 • Hoe zorgen wij voor jou?

  Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.362,22 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

  Je komt terecht in het Beukenhof in Venray. Binnen de geriatrische revalidatie afdeling van Beukenhof in Venray is er plek voor 22 cliënten.

  Op Beukenhof verblijven meerdere personen mannen en vrouwen - op één kamer. Beukenhof is dus een gemengde afdeling. Deze verblijven hier tijdelijk en revalideren totdat ze terug naar huis kunnen óf gaan vanuit hier naar een zorgcentra.

  Het zijn voornamelijk ouderen die vanuit het ziekenhuis komen revalideren bij Beukenhof. Als verpleegkundige kom je te werken binnen een hecht team waarbij iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk : een veilige terugkeer van de cliënt naar huis.

  Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd voor minimaal 18 uur per week.

  Wil je jezelf verder ontwikkelen? Daar worden we blij van! We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

  Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van ons Beukenhof is een beloning dubbel en dwars waard.

  Daarom ontvang je bovenop je salaris een :

 • eindejaarsuitkering van 8,33%
 • vakantiegeld van 8%
 • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het weg-na-het-werk’-programma.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier