Cliëntbegeleider
Prinsenstichting
Purmerend
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Op Cairostraat 65 en Cairostraat 69 wonen 12 cliënten (9 mannen, 3 vrouwen) verdeeld over 2 woningen welke gescheiden worden d.

m.v. een deur tussen beiden woningen. De cliënten functioneren van laag tot hoog niveau. Er komt soms moeilijk begeleid baar gedrag voor.

De leeftijden van de cliënten variëren van 17 t / m 54 jaar.

We hebben elkaar nodig om op een positieve manier uitvoering te geven aan ons werk. We hebben positieve ervaringen met het toepassen van Gentle Teaching in de begeleiding van onze cliënten.

De cliënt is altijd het uitgangspunt in onze begeleiding.

Hoe pas je in het team?

Als Cliëntbegeleider, ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van cliënten die functioneren op laag / midden niveau.

De meeste cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Er komt soms moeilijk gedrag voor, die lastig is te begeleiden.

Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding en komen daarna weer thuis om samen te eten en de dag te bespreken. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor.

Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt.

Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

 • Daarnaast is het belangrijk dat jij;
 • een relevante diploma op MBO 3, 4 niveau
 • zelfstandig kunt werken;
 • kan reflecteren op het professioneel handelen;
 • kan werken met pluriform;
 • bij voorkeur ervaring hebt met medicatie delen en het uitvoeren van het protocol epilepsie.
 • Wat bieden wij?

  Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd.

  Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG35.
 • Een leuke werkplek in zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!
 • Enthousiast?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier