Projectleider Mechanical Services
SKF Group
Ridderkerk  
6 uur geleden

Wellicht ken je SKF als wereldleider in producten en systemen voor de lagerindustrie. Daarnaast spelen wij een toonaangevende rol op het gebied van afdichtingen, mechatronica, smeersystemen en diensten waaronder technische ondersteuning, onderhoud, condition monitoring en opleidingen.

Met behulp van de inherente vaardigheden en deskundigheid van onze circa 45.000 medewerkers zijn we in staat onze doelstelling te realiseren om intelligentere, duurzamere en innovatievere klantoplossingen te creëren.

SKF is een uitgesproken mondiaal bedrijf dat werkzaam is in meer dan 130 landen en een uitgebreide reeks industrieën en klanten wereldwijd van diensten voorziet.

SKF Solution Factory Marine Services is de unit binnen SKF dat oplossingen levert voor het positioneren en het funderen van rotating equipment hoofdzakelijk voor de scheepvaart en offshore.

De unit heeft vestigingen in Nederland en Amerika. Het Nederlandse team heeft als standplaats Ridderkerk, het totale team bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Om ons huidige team in Nederland te versterken zijn wij op zoek naar :

Projectleider Mechanical Services

Functiebeschrijving :

In deze uitdagende functie word je enerzijds verantwoordelijk voor de projectbegeleiding van de serviceprojecten en het (technisch) ondersteunen van de service engineers in de buitendienst.

Daarnaast zul je van tijd tot tijd serviceprojecten met een hogere complexiteit bij onze (internationale) opdrachtgevers uitvoeren.

De projectbegeleiding en technische ondersteuning bied je door middel van een grondige projectanalyse voorafgaand aan uitvoer van de werkzaamheden inclusief het maken van fundatievoorstellen en ShaftDesigner FEM modellen, begeleiding van de engineers tijdens uitvoering en analyse / rapportage richting de opdrachtgever.

In deze rol heb je zeer regelmatig contact met opdrachtgevers zowel tijdens voorbereiding, uitvoering als afronding van de projecten.

De uitvoering van serviceprojecten bestaat onder andere uit : uitlijnen van voorstuwingslijnen en andere rotating equipment, mechanische werkzaamheden, meetkundige analyses, 3D analyses, vibratie analyses en datacollectie.

In deze functie zal de verdeling tussen de (technische) projectbegeleiding en serviceactiviteiten op ongeveer 70% / 30% liggen.

Functie-eisen :

 • Je bent in bezit van een HBO / WO diploma, richting Werktuigbouwkunde, Scheepsbouwkunde of vergelijkbaar;
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring als Service Engineer binnen de Maritieme sector, inclusief on-site projecten;
 • Je bent in staat (commerciële) klantcontacten te onderhouden;
 • Je bent sterk in projectmanagement;
 • Je bent bereid om internationaal te werken;
 • Je bent in bezit van een VCA-VOL
 • Je bent in staat alle ISC Marine Mechanical Services Certificaten op korte termijn te behalen;
 • Je hebt de certificaten Vibration Analyst 1 + 2 (of je bent in staat deze op korte termijn te halen);
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
 • Ons aanbod :

  Wij bieden jou de kans te werken in een enerverende (internationale) omgeving die onderdeel uitmaakt van een succesvol internationaal bedrijf met een uitstekende reputatie.

  SKF biedt ondersteuning in je professionele en persoonlijke ontwikkeling, door je te trainen ’on the job’’ en je relevante cursussen te laten volgen.

  Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Interesse?

  Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan bovenstaande criteria? Graag solliciteren aan de hand van je CV en motivatiebrief via onderstaande link.

  Een online assessment en intelligentietest maken deel uit van het recruitment proces.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier