Vrachtwagenchauffeur zowel fulltime als parttime
Tempo-Team
UTRECHT, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Vind jij het leuk om als CE of C vrachtwagenchauffeur door heel Nederland te rijden? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat ga jij doen als vrachtwagenchauffeur?

Als vrachtwagenchauffeur begint jouw werkdag tussen 4 : 00 en 7 : 00 uur. Ben jij een vrachtwagenchauffeur die die liever in de nacht op de weg is, dan start jouw werkdag tussen 16 : 00 en 20 : 00 uur.

Een gemiddelde werkdag bestaat uit zo'n 10 of 12 uur. Als vrachtwagenchauffeur transporteer jij vooral houdbare levensmiddelen en HPC verzorgingsproducten.

Meestal staan de producten klaar op een pallet die jij dan vervolgens met een elektrische pompwagen in de vrachtwagen moet zetten.

Het werk is voornamelijk DC ritten, maar dit kan door wijziging in de klantaanvraag ook variëren.

Wat krijg jij van ons?

Een salaris tussen de €12,14 en de €15,36 met daarbij weekend en nacht toeslagen. Veder krijg jij van ons ook een reiskostenvergoeding.

Als chauffeur kom jij bij een bedrijf te werken waar jij als chauffeur centraal staat. Ten slotte bieden wij jou een jaar contract met na een positief jaar een vast contract.

Wie ben jij?

Als vrachtwagenchauffeur ben jij in het bezit van een C of CE rijbewijs aangevuld met code 95 en een bestuurderskaart. Jij bent 2 van de 4 weekenden in de maand 1 dag beschikbaar.

Verder ben je als vrachtwagenchauffeur een leuke collega die graag zijn werk doet.

Deze vacature kan zowel fulltime als parttime worden vervuld met een C of CE rijbewijs.

Zie jij jezelf dit werk al uitvoeren? Dan is deze uitdagende functie als vrachtwagenchauffeur voor jou weggelegd! Of heb jij nog vragen?

Reageer dan via de mail door een mail te sturen naar wendy.ter.haar tempo-team.nl of bellen / Whatsapp te sturen naar 06-825 193 56.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier