Business process manager voor internationaal real estate investeringsfonds
Badenoch + Clark
Amsterdam, Netherlands
1 dag geleden
source : Experteer

De missie van één van Europa’s grootste privately-owned investeringsfondsen in transitie naar diversifiëring van hun portfolio : een belangrijke rol vervullen in de verduurzaming van de wereld.

Mooie exitkans voor een operational excellence consultant om bij te dragen aan deze transformatie.Over de opdrachtgeverMet een vermogen van meer dan 300 assets op A-locaties in meer dan twaalf landen speelt dit gerenommeerde familiebedrijf al decennia een sleutelrol binnen de Europese retail- en woningmarkt.

Waarbij rendement op de lange termijn een belangrijke strategische pijler is. Daarnaast zit maatschappelijk verantwoordelijkheid nadrukkelijk in het DNA van deze organisatie.

Nieuwe en veranderende maatschappelijke behoeftes en ontwikkelingen in de retail- én woningmarkt brengen uitdagingen met zich mee, maar bieden ook nieuwe kansen.

In verduurzaming en nieuwe woon-leefconcepten pakt onze opdrachtgever duidelijk een voortrekkersrol. Ook de eigen organisatie zal meemoeten in deze transitie.

Digitalisering, innovatie en continu verbeteren zijn belangrijke thema’s. Na het aanstellen van een Head of Technology willen ze zich ook versterken met een talentvolle business process manager.

Voor de organisatie een compleet nieuwe functie die de brug zal vormen tussen business en IT. Design en re-design van organisatie en processen zullen in het eerste jaar centraal staan.

Het momentum biedt én vraagt initiatief en ondernemerschap.Hoewel ze met een vermogen van meer dan 7,5 miljard een serieuze speler zijn op de internationale vastgoedmarkt, vormen ze met iets meer dan 200 werknemers een compacte organisatie met een informele cultuur.

Veelal hoogopgeleid en meerdere mensen met een verleden in consultancy. Mensen die duidelijk merkbaar het verschil willen maken.

Andere thema’s die hier hoog in het vaandel staan, zijn duurzaamheid en filantropie. Zo kun je ieder jaar de kans bijdragen aan vrijwilligerswerk en goeden doelen.

Bovendien hebben ze een fijn en goed bereikbaar kantoor in Amsterdam.Over de functieAls Business Process Manager ondersteun je de bedrijfsstrategie.

Als brug tussen de business en IT zit je dicht op het vuur en werk je aan het verbeteren van bedrijfsstructuur en processen en bijbehorende gedragsveranderingen.

Jij identificeert verbeterpotentieel, ziet waar kansen liggen en realiseert vernieuwing en verbetering. In nauwe samenwerking met o.

a. de CFO en Head of Technology speel je een onmisbare rol in de transformatie van deze organisatie.De context en het moment maken dit echt een mooie consulting exit voor consultants (level manager) met de latente ambitie om zich een keer voor langere tijd te verbinden aan één organisatie zonder daarbij de dynamiek van consultancy te hoeven missen.

Belangrijkste criteriaJe hebt minstens 5 jaar advieservaring bij een gerenommeerd adviesbureau (het liefst binnen een link naar IT en of end-to-end optimalisatietrajecten).

Je hebt ervaring met operational excellence, bedrijfsprocessen en change-management.Je bent analytisch, doel- en samenwerkingsgericht.

Je bent ondernemend, in bezit van een gezonde dosis lef en kunt collega’s op alle niveaus meenemen in je verhaal.Reden van de vacatureEen organisatiebrede transformatie in kader van een hernieuwde langetermijnstrategie vraagt om verankeren van skills en ervaring op gebied van business process management.

De procedureNa een gesprek bij Badenoch + Clark volgen er drie stappen bij deze opdrachtgever. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

ContactWord je enthousiast van dit verhaal? Mail je cv en korte motivatie naar Charlie Ubbens (charlie.ubbens badenochandclark.

nl). Of solliciteer via onze website.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier