Stage Gedragswetenschapper / Orthopedagoog / Psycholoog
Koraal
West-Brabant
3 dagen geleden

Eindstage voor minimaal 2 dagen (een schooljaar lang), overige dagen zijn in overleg in te vullen vanuit de eisen die jouw universiteit stelt.

Ben jij op zoek naar een leerzame en inhoudelijke eindstageals Gedragswetenschapper? Wij bieden stages binnen het speciaal onderwijs voor het aankomend schooljaar (september 2022)!

Wil jij écht kunnen ervaren hoe het is om passend onderwijs mee vorm te geven en de schakel te zijn tussen onderwijs en zorg en wellicht vanuit je stage doorgroeien in een leuke baan bij ons? Lees dan snel verder!

Het speciaal onderwijs staat voor werken binnen een drukke en dynamische omgeving en als stagiair wordt er veel van je verwacht maar krijg je hiernaast ook veel ruimte om te leren en te , want je houdt je bezig met diverse werkzaamheden.

Hiervoor zijn naast, leergierigheid,en enthousiasme, eigen initiatief nemen, samenwerken, sociale bevlogenheid en een positieve instelling de sleutelwoorden.

Wat ga je doen?

In deze stage leer je van- en werk je samen met een ervaren Gedragswetenschapper binnen een van onze scholen van Het Driespan.

Onze scholen (zowel SO als VSO) bevinden zich allemaal in , vraagt dit om een kritische blik.

Hiernaast zal je als Gedragswetenschapper van Koraal Het Driespan vanuit je rol in het onderwijsveld een optimale samenwerking tussen onderwijs en zorg moeten nastreven.

Alleen dan ontstaat een integraal aanbod waarin leerlingen zich kunnen ontwikkelen tot regisseur van hun eigen leven. De gedragswetenschappers kunnen bij het vormgeven van passend onderwijs een belangrijke rol spelen.

Zo kunnen zij begeleiding en ondersteuning bieden aan zowel de leerling, klas, ouders of de , de wetenschap en de praktijk waardoor zij een cruciale rol hebben in kennisdeling en benutting.

Gedragswetenschappers hebben als doel om gericht te zijn op langetermijndenken waardoor duurzaam onderwijs tot stand kan komen.

Als stagiaire ga je meekijken en werken binnen al deze facetten. Een inhoudelijke en leerzame stage die jou het werken als professional binnen het onderwijs laat ervaren.

Dit zijn wij!

In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en / of psychiatrische stoornis.

Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op elf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom.

Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling.

Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten?

Kijk dan op onze website

Jeanette, stagiaire bij Koraal Het Driespan : De diversiteit in de werkzaamheden, de brede en uitdagende doelgroep en de ruimte om te mogen ontwikkelen als beginnend professional gaven mij de doorslag om voor deze stage te kiezen!’

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende leeromgeving binnen een dynamische organisatie waar al je talenten tot hun recht komen en je alle ruimte krijgt om te leren en te ervaren.
 • De hoogte van de stagevergoeding bedraagt € 310,- bruto per maand voor een stage van gemiddeld 40 uur per week (Voor stages van minder dan 40 uur per week geldt de vergoeding naar rato).
 • Van echte betekenis zijn voor onze doelgroep en het onderwijs.
 • Een stage waarin je theorie en praktijk goed kan koppelen en wellicht wel je eerste baan uit voort kan komen!
 • De mogelijkheid tot het behalen van je Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD).
 • Enthousiast geworden?

  Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief via de sollicitatiebutton.

  Mocht je vragen hebben over de vacature of meer willen weten kun je contact opnemen met Saskia Boogert Gedragswetenschapper Koraal Het Driespan via telefoonnummer 076-5233636 of met Charlaine van Schendel Corporate Recruiter Het Driespan via telefoonnummer 06-13 7178 52.

  Reageren kan tot eind maart 2022 , hierna zullen wij een selectie maken en hebben we in kaart gebracht welke scholen van Koraal Het Driespan een stageplek beschikbaar hebben!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier