Webdeveloper (middelbaar)
Bitvavo B.V.
Amsterdam, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Op jonge leeftijd maakte je websites en sindsdienheb je je bezig gehouden met het opbouwen van een skillset inverschillende programmeertalen.

Je focus ligt op backendprogrammeren. Je vindt het interessant en een uitdaging om complexesystemen te bouwen die goed in elkaar zetten.

Je kunt duidelijke,heldere code schrijven en weet hoe je dit moet documenteren zodatanderen er ook snel mee uit de voeten kunnen.

Als persoon ben jeflexibel en nieuwsgierig en houd je van veel vrijheid. Je haalt jevoldoening vooral uit het opzetten van betere en conceptueel sterkesystemen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden : Implementatie vandiverse cryptocurrency nodes Meedenken over nieuwe features enverbeteringen van het platform Specificatie, design, implementatie,testen en debuggen..

bfc0cfe0032caba97e2c02a6cf700bc4

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier