Servicetechnicus middenspanningsinstallaties
Heijmans
Rosmalen
6 dagen geleden

Geplaatst 12 oktober 2020 Carrièreniveau Professional Functiegroep(en) Montage / Beheer & Onderhoud, Realisatie & Uitvoering Uren 40 uur Regio Noord-Brabant Locatie Rosmalen

Dit ga je doen

De afwisseling in jouw functie is eindeloos. Het ene moment voer je het jaarlijkse onderhoud uit aan een installatie bij een datacenter en adviseer je de klant over eventuele aanpassingen.

De andere dag vernieuw je bij een foodproducent de componenten van een installatie, waarbij je ook het testen en de inbedrijfstelling in goede banen leidt.

Door het strakke planwerk van je Heijmans-collega’s op kantoor weet jij precies op welk moment je bij klanten verwacht wordt.

Al komt er ook wel eens een storing tussendoor. Jij zorgt dat de processen bij onze klanten snel hervat kunnen worden.

Naast een gevarieerd klantenbestand heb je tijdens je werk te maken met allerlei typen nieuwe en gedateerde middenspanningsinstallaties.

Uiteraard krijg je bij ons de tijd je deze systemen eigen te maken. Ook kun je altijd bij je collega’s terecht met vragen.

Sowieso klaar jij de klussen bij klanten meestal niet alleen, maar samen met een collega-technicus of installatieverantwoordelijke.

Zodat we ieders veiligheid kunnen waarborgen bij middenspanningsprojecten en kunnen overleggen over de best mogelijke aanpak.

Nieuwe ontwikkelingen maken ook deel uit van jouw werk. Vanwege de energietransitie worden we bij veel organisaties ingeschakeld voor een uitbreiding van de netwerken om de energiehuishouding op peil te houden.

De installatieverantwoordelijken of projectleiders vragen jou regelmatig om advies over middenspanningsinstallaties bij de voorbereiding van nieuwe projecten, bijvoorbeeld over nieuwe technieken.

Kortom : met jouw functie zorg jij dat we bij Heijmans een totaalpakket op het gebied van middenspanningsinstallaties kunnen aanbieden.

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s? Loop eens met ze mee!

Wat je van ons mag verwachten

 • Een vast contract.
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket en we zullen ervoor zorgen dat je een Corona-proof’ introductie krijgt
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao kleinmetaal.
 • Het beste en nieuwste gereedschap.
 • Dit ben jij

  Techniek is écht jouw ding. Jij bent graag van technisch toegevoegde waarde voor klanten en collega’s. Ook vind je het belangrijk om je projecten tot een goed einde te brengen.

  En ben je leergierig : je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied en kunt hierover helder adviseren, zowel aan je collega’s als klanten. Verder heb je :

 • Minimaal een mbo 3-diploma elektrotechniek of energie, of vergelijkbaar niveau.
 • VCA-VOL en kennis van NEN3840. Heb je dit niet? Dan kun je bij ons je certificaten halen.
 • Een rijbewijs B.
 • Jouw team

  Binnen het bedrijfsonderdeel Systeemintegratie en Techniek maak jij deel uit van het team Energievoorziening in Rosmalen, dat naast jou bestaat uit technische specialisten, (maintenance) engineers, projectleiders, installatieverantwoordelijken en projectleiders.

  Een fijn team van ongeveer 25 collega’s die altijd voor elkaar klaarstaan. Allemaal streven we hetzelfde doel na : optimaal werkende installaties die de energievoorziening bij onze klanten regelen.

  Ons klantenbestand is zeer divers : van universiteiten, containerterminals en mkb-bedrijven tot datacenters en ziekenhuizen.

  We hebben regelmatig onderling overleg, zodat we op de hoogte zijn van de projecten en gebruik kunnen maken van elkaars expertise.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier