Projectleider sportaccommodaties met specialiteit verlichting! in groningen
Bouwselect
Groningen, Groningen
5 dagen geleden
source : Bouwjobs.nl

Profiel opdrachtgever : Bouwselect heeft een niet veelvoorkomende leuke functie openstaan! Wij zijn voor een gemeente namelijk opzoek naar een projectleider sportaccommodaties in de provincie Groningen.

N.a.v. terugkerende inspecties binnen de sportaccommodaties is vastgesteld dat de lichtmasten per direct moeten worden vervangen en onderhouden.

Er wordt nu een advies uitgebracht hoe het e.e.a. wordt aangepakt. Om dit proces verder handen en voeten te geven zijn wij opzoek naar een ervaren projectleider / directievoerder die gemiddeld 16 uren per week beschikbaar is.

Functie inhoud : Binnen de functie als projectleider ben je bezig met het aanvalsplan leiden, de concrete uitvoering en de begeleiding van de noodzakelijke werkzaamheden.

De volgende opsomming is een greep uit jouw takenpakket : uitzetten van inspecties, vervangen van de masten, afstemming met de inkoop, het uitzetten van opdrachten conform de inkoopvoorwaarden, bewaken van de garanties van de lichtmasten en het maken van een planning en hiervan de voortgang bewaken.

Daarnaast zal je als projectleider zorgen voor een structureel plan voor vervanging, inspectie en onderhoud. Het doel hiervan is dat alle masten in de gemeente in een overzicht zijn opgenomen met relevante informatie.

De organisatie ontvangt dit overzicht om zo het onderhoud en vervanging op niveau te houden. Je hebt hierin een adviserende rol tegenover de organisatie.

Functie eisen : Om in aanmerking te komen voor deze functie verwachten wij :

 • Kennis van fysieke materialen in de buitensport en de eisen aan lichtmasten, inspecties en vervanging.
 • Aantoonbare ervaring met vergelijkbare projecten
 • Kennis van de markt en marktpartijen
 • Kennis van inkoopvoorwaarden en garanties
 • Kennis van de organisatie en sportaccommodaties
 • Voldoende cultuurtechnische kennis van sportoppervlakken, sportondergronden of sportvelden.
 • Over het bedrijf : Bouwselect is een noordelijk detacheringsbureau dat zich gespecialiseerd heeft in de projectondersteuning en de arbeidsbemiddeling van vakspecialisten binnen de bouw, civiel, cultuur en milieutechnische arbeidsmarkt in Noord Oost Nederland.

  In deze regio is Bouwselect doorgegroeid naar een plaats in de top! Deze groei is gerealiseerd zowel binnen de profitsector, als ook binnen de non-profitsector (overheden en semi-overheden).

  Bij elke opdracht kent Bouwselect drie kernwaarden : betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit. Dit biedt voordelen voor de opdrachtgever, voor de gedetacheerde medewerkers en voor Bouwselect zelf.

  Daarnaast is de bedrijfsvoering te omschrijven als nuchter, direct, no nonsense, met korte lijnen en met de mogelijkheid om altijd snel te schakelen.

  Open communicatie en eerlijke advisering zijn van doorslaggevend belang in de dienstverlening van Bouwselect. Met als basis vak- en branchekennis, wordt aan het menselijk aspect bij elke opdracht de beste invulling gegeven.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier