Adviseur/installatieverantwoordelijke, Arnhem
ENGIE Services US
Arnhem , Gelderland, Netherlands
3 dagen geleden

Wil jij samen met ENGIE de leiding nemen in de energietransitie en met jouw kennis en kunde op het gebied van laag en / of hoogspanning de installaties van onze klanten veilig en betrouwbaar houden?

Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Zo kan een willekeurige werkdag eruit zien : Als adviseur bij ENGIE is je werk heel afwisselend en heb je veel vrijheid om je eigen planning te bepalen.

Je werkt voor ca. 2 / 3 van je werktijd als adviseur en installatieverantwoordelijke bij je eigen vaste klant(en) en voor ca.

1 / 3 zal je kennis en kunde flexibel worden ingezet voor o.a. adviestrajecten, het geven van instructies over veilig werken aan je collega’s en overleg met collega adviseurs binnen ENGIE voor het up-to-date houden van jouw kennis, ons beleid en werkprocessen.

In de functie van adviseur heb je enorm veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je draagt, in overleg met je klanten en de afdeling, zorg voor je eigen planning.

Er is dan ook geen dag hetzelfde in het leven van een adviseur. De ene dag ben je bij een klant voor het veiligstellen van zijn installaties t.

b.v. werkzaamheden. De volgende dag zit je op kantoor om werkplannen op te stellen voor werkzaamheden, adviesplannen voor uitbreiding of verbetering van installaties te schrijven, of het uitvoeren van een interne audit bij één van je collega’s binnen ENGIE.

Wat je werkzaamheden op een bepaald moment ook zijn, je kunt altijd tussentijds worden geraadpleegd voor een complex technisch vraagstuk, storing of een technische uitleg aan collega’s of bij (de directie van) je klant.

Je bent verantwoordelijk voor :

 • Het opstellen en handhaven van elektrotechnisch veiligheidsbeleid bij onze klanten
 • Het opstellen en beoordelen van onderhouds-, inspectie- en werkplannen en schakelberichten
 • Het veilig (laten) werken aan elektrische energievoorzieningen
 • Het adviseren bij gecompliceerde laag- en / of hoogspanningsvraagstukken
 • Schakelhandelingen en elektrische veiligstellingen
 • Borgen van gedegen beheer en onderhoud aan elektrische installaties
 • Operationele) installatieverantwoordelijkheid van klantinstallaties

 • Onderhouden van klantrelaties
 • Functie-eisen

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, richting elektrotechniek, (STIPEL-certificering IV / WV is een pré)
 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving en de NEN3140 heeft voor jou geen geheimen (NEN3840 is een pré)
 • Je kunt goed zelfstandig werken en doordat je communicatief zeer vaardig bent in woord en geschrift is het voor jou geen probleem om zaken goed over te brengen
 • Je hebt er geen bezwaar tegen om soms te reizen aangezien onze klanten zich door heel Zuid Nederland (kunnen) bevinden
 • Ben je daarnaast enthousiast, klantvriendelijk, flexibel, stressbestendig, en maak je graag onderdeel uit van een hecht team?
 • Dan heb je alles in huis voor deze functie

  Wat bieden wij je Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop en telefoon bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé goed in balans houden.

  Bedrijfsinformatie ENGIE Technical Inspections & Solutions (TIS) is een regionaal gesitueerde afdeling met landelijke dekking.

  De afdeling draagt zorg voor inbedrijfstelling, inspectie, onderhoud, beheer en storingen aan alle voorkomende elektrotechnische installaties.

  Onze klantenkring is zeer divers, van ziekenhuizen tot petrochemische fabrieken en van netbeheerders tot datacenters. Bij ENGIE beperken wij ons niet tot enkel de elektrotechnische installatie van een klant maar kunnen we desgewenst alle technische installaties bij een klant realiseren en onderhouden.

  Dit vraagt een brede blik van onze medewerkers, maar zorgt er tegelijk voor dat geen werkdag hetzelfde is. Bij ENGIE in het algemeen, maar op de afdeling TIS in het bijzonder is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen.

  Wij zetten onze specialisten graag in hun kracht in. Dit betekent dat je soms een stukje moet reizen voor een klus waar jij je uitdaging in vindt.

  ENGIE Services Zuid valt onder ENGIE Services Nederland en biedt bedrijven en instellingen in Zuid-Nederland duurzame technische dienstverlening.

  Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering.

  Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken vanuit de vestigingen Arnhem, Deventer, Halsteren, Maastricht-Airport, Oisterwijk, Hoek en Venlo en diverse projectlocaties verspreid over de provincies.

  Contactinformatie Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot.

  Voor vragen kun je contact opnemen met Michiel de Graaff via michiel.de.graaff engie.com of telefonisch op 06 124 318 60.Overigefuncties

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier