Ontwerper machines / gereedschappen
HSPRO
Hoogmade, NL
11 dagen geleden
source : Joof.nl

Engineer Als Mechanical Engineer machinebouw benje verantwoordelijk voor de ontwikkeling en optimalisatie vannieuwe en bestaande installaties en onderdelen.

Je werkt op basisvan het principe ’configure and engineering to order’ en bentactief met lay-out en detail engineering. Heb jij ervaring in demachinebouw RVS foodprocessing installaties en vind je het prettigom voor een internationaal opererend Brabants MKB bedrijf tewerken?

Lees dan verder! Je bent als Mechanical Engineermachinebouw verantwoordelijk voor : - Het specificeren, ontwerpen,berekenen en construeren van machines en modules.

 • Engineering(layout, detail, R&D) met 3D tekenpakketten (AutoCAD, HiCAD,Solid Works). - Ondersteuning aan het sales team op het gebied vanlay-
 • out engineering. - Organisatie en coördinatie van calculatiesen technische beschrijvingen. - Sterkte berekeningen en eindigeelementen methoden.

 • Samenwerking met afdelingen : Sales,Production, Pu..
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier