Bijbaan verkoopmedewerker ( 3-12 uur )
Leen Bakker
Barneveld, Gelderland
6 dagen geleden

Dit is je op het lijf geschreven

Je steekt graag je handen uit de mouwen en je bent de steun en toeverlaat van ons winkelteam. Je werkt op flexibele tijden parttime of je combineert je werk als bijbaan met je studie.

Als je nog studeert, overleggen we regelmatig over je beschikbaarheid en houden we rekening met je lesrooster. Je vindt het leuk om te klanten te adviseren bij het inrichten van hun huis en stapt op hen af.

Goederen die bij jouw winkel binnenkomen, presenteer je volgens het schappenplan in de winkel. Onze klanten staan op 1 en we werken hard, maar binnen onze hechte winkelteams is er zeker ook ruimte voor gezelligheid.

Dit heb je in huis

Je bent een energieke aanpakker en van nature klantvriendelijk. Je vindt het leuk om met en vóór mensen te werken. Ervaring als vakkenvuller, hulpkracht of verkoopmedewerker in bijvoorbeeld een supermarkt is een voordeel maar geen must, als je op dit moment een leuke, afwisselende bijbaan naast je studie zoekt, ontvangen we je sollicitatie graag.

Daar kun je mee thuis komen

 • Een goed salaris
 • Maandelijkse uitbetaling van je vakantiegeld en je vakantiedagen
 • Eindelijk een leuke, afwisselende bijbaan waar je je drive in kwijt kunt
 • 15% personeelskorting in Leen Bakker en Kwantum winkels
 • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. #ind1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier