Begeleider A - Jupiterhof 10 (24-32 uur)
Abrona
Huis ter Heide, Utrecht
4 dagen geleden

Dit ga je doen

Wij zijn op zoek naar een activiteitenbegeleider voor de Jupiterhof! Heb jij ervaring in het begeleiden van cliënten met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking in combinatie met een vorm van autisme en heb je visie hoe je hen een zinvolle en fijne dag kunt geven? Dan zoeken we jou!

Op Jupiterhof in de bosrijke omgeving van Huis ter Heide wonen 24 cliënten in een appartementencomplex, verdeeld over 2 verdiepingen.

Alle cliënten hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking vaak in combinatie met een stoornis in het autistisch spectrum.

Jupiterhof bestaat uit twee verschillende groepen. Op beide groepen hebben cliënten behoefte aan duidelijkheid en structuur.

Daarnaast ondersteun je cliënten bij de verzorging en ADL taken. Het team begeleidt de cliënten in het behouden of vergroten van hun vaardigheden en biedt hun passende activiteiten of vrijetijdsbesteding.

Voor Jupiterhof zijn we op zoek naar een gedreven en ervaren Begeleider A voor 24-32 uur per week .

Wat ga je doen?

Als Begeleider A op onze locatie Jupiterhof in Huis ter Heide speel je een belangrijke rol in de ondersteuning bij de dagelijkse zorg en huishoudelijke taken.

Dit doe je zoveel mogelijk samen met de cliënten. Je werkt altijd samen met één van de begeleiders C of persoonlijk Begeleider.

Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het ondersteunen van cliënten bij het doen van activiteiten en je ondersteunt ze bij hun ADL.

Je ondersteunt cliënten bij het doen van activiteiten en dagelijkse dingen. Het kan per client verschillen welke ondersteuning zij nodig hebben.

Bij de ene client geef je aanwijzingen hoe ze iets moeten doen, bij de ander doe je het samen met de client maar het kan ook zijn dat je de zorg volledig overneemt.

Naast deze vaste momenten begeleid je cliënten bij afspraken met behandelaren zoals de tandarts, fysiotherapeut of huisarts, maak je appartementen schoon of help je de client hierbij en draai je bijvoorbeeld een was.

Tenslotte houd je je bezig met de maaltijdbereiding voor de avond.

Je gaat werken in een hecht team dat oog heeft voor elkaar en doet dit in nauwe samenwerking met persoonlijk begeleiders en begeleiders C.

De verschillende werkzaamheden stem je in overleg met elkaar af.

In deze functie werk je naast dagdiensten ook met enige regelmaat een avond- of weekenddienst.

Wat breng je mee?

Om deze functie uit te kunnen oefenen heb je een passend zorgdiploma niveau 2 of 3.

Je hebt aantoonbare ervaring in het begeleiden van cliënten met autisme in combinatie met een verstandelijke beperking. Je weet hoe je voor hen een stimulerende, veilige en overzichtelijke dag-indeling kunt creëren en weet passende wijze aan te sluiten bij wat de client nodig heeft.

Daarnaast :

 • Heb je kennis van de methodiek Triple C (een pré);
 • Kennis van autisme;
 • Ben je ondernemend ingesteld;
 • Kun je goed in een team werken want je doet het echt samen met je team!
 • Wat bieden we jou?

  Abrona biedt jou een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Werken bij Abrona betekent veel ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling in een uitdagende werkomgeving.

  De functie van begeleider A wordt afhankelijk van je ervaring en opleidingsniveau gewaardeerd in FWG 25met een salaris tussen € 1.

  788,00 en € 2.574,00,- op basis van een 36-urige werkweek (het salaris is conform de cao Gehandicaptenzorg).

  Naast het salaris bieden wij jou :

 • Een aantrekkelijke eindejaarsuitkering;
 • Reiskosten;
 • Een goed pensioen via Zorg en Welzijn;
 • 144 vakantie uren bij een fulltime dienstverband;
 • 57 PBL-uren per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
 • aanvullende scholing en begeleiding;
 • Een voordelige collectieve zorgverzekering;
 • Een arbeidsvoorwaarden meerkeuzesysteem (bv. fietsplan, laptop, fitness,reiskosten);
 • Een abonnement op (korting op voorstellingen en musea);
 • Vrij toegang tot het leerportaal waar je ongelimiteerd e-learning modules kunt volgen voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Een kortingspas voor onze Brazzerie waar onze ambachtelijke bakkers met liefde de lekkerste producten maken!
 • Hoe nu verder?

  Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature en is deze vacature op jouw lijf geschreven? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier