Inpakker
Luba Uitzendbureau
Woerden
12 dagen geleden

Over de functie

Op de verpakkingsafdeling zorg je ervoor dat de flacons worden ingepakt in dozen en uiteraard worden geëtiketteerd. Deze flacons zijn al gevuld op een andere afdeling.

Er staat een machine die kan verpakken en etiketteren, maar soms zijn de flacons zo klein dat dit handmatig moet gebeuren.

Samen met je collega's zorg je ervoor dat het product goed de deur uit gaat. Dozen maken hoort hier ook bij. Het is een diverse functie waarbij je echt moet samenwerken in een team.

Over het bedrijf

Je werkt voor een organisatie die vloeistoffen produceert. Hygiëne staat binnen dit productiebedrijf op nummer 1. Het kent een enorme teamcultuur waardoor je geen nummer bent.

Er hangt een fijne sfeer en je wordt al snel opgenomen binnen deze 'familie' van ongeveer 45 mensen. Ze hebben een grote kantine waar ze gezamenlijk pauze houden.

Koffie of thee is hier verkrijgbaar, de lunch neem je wel zelf mee.

Wat wij vragen

 • Ervaring met productiematig werk is vereist.
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 15 kilometer rondom Woerden.
 • Je bent sociaal ingesteld en kunt nauwkeurig werken.
 • Wat wij bieden

 • Het betreft een fulltime functie voor langere tijd mét uitzicht op vast dienstverband, 4 dagen werken is eventueel bespreekbaar.
 • Bij goed functioneren kun je worden overgenomen door het bedrijf. En heb je een baan tot aan je pensioen!
 • En een marktconform salaris.
 • Hoe je solliciteert

  Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  Lees meer

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier