CNC Frezer/CAM Programmeur
Metaalkanjers
Arnhem, NL
12 uur geleden

Wat is je uitdaging als CNC Frezer / CAM Programmeur?

In deze functie programmeer je voor al onze freesmachines alle standaard- en complexe modellen en appendages. Daarbij controleer je of de gefreesde producten voldoen aan de opgegeven specificaties.

Je geeft richting aan de wijze waarop de technische uitvoering van projecten plaatsvindt en fungeert als gesprekspartner voor de projectmanagers en project engineers.

Als CNC-frezer / CAM-programmeur optimaliseer je bestaande methoden, procedures en processen en lever je een bijdrage aan de vernieuwingen.

Ook het uitvoeren van periodieke controles en onderhoud aan de machines en de gereedschappen behoort tot je taken'.

Wat wordt je geboden?

Als je op zoek bent naar afwisseling, maar ook inhoudelijk de diepte in wilt gaan dan is dit iets voor jouw! Hier ontwikkel je sneller dan waar dan ook en je ziet jouw werk terug in tot de verbeelding sprekende, internationale projecten.

Je kunt dus pionieren in jouw vakgebied, samen met collega's die daar net zo enthousiast over zijn als jij!

Wat breng je mee als CNC Frezer / CAM Programmeur?

Onze opdrachtgever heeft als kennisinstituut een cultuur waarbij opleiden van collega’s bij de dagelijkse praktijk hoort.

Voor deze functie is CNC frees en of CAD CAM ervaring een pre maar is er ook ruimte voor mensen die deze ervaring nog niet hebben.

Onze opdrachtgever is bereid tijd vrij te maken voor opleiding. Dus ben je technisch handig en heb je interesse in CNC programmering en bediening van freesmachines?

 • Beschik je over MBO 3 werk- en denkniveau?;
 • Heeft tekeningen lezen geen geheimen voor jou en werk je nauwkeurig?;
 • Werk je daarnaast ook nog graag in een team, maar kun je ook goed zelfstandig werken en beslissingen nemen onder druk?;
 • Zie je juist de voordelen van het werken in een tweeploegendienst?;
 • Ben je flexibel, graag praktisch bezig en denk je graag mee over verbeteringen van het een proces?
 • Dan is de functie van CNC-frezer / CAM- programmeur voor jou op het lijf geschreven!

  Waar ga je werken?

  Bij de afdeling Productie werken meer dan 90 enthousiaste collega's nauw samen om de uitvoering van modelproeven mogelijk te maken.

  Als CNC frezer / CAM programmeur werk je mee aan het productieproces van de modelwerkplaats. Voor de werkzaamheden beschikt het team over twee 5-assige en één 3-assige CNC gestuurde freesmachine.

  Voor het programmeerwerk en de bediening van de freesmachines werken 5 CNC frezers / CAM programmeurs in een 2-ploegendienst.

  Interesse in de vacature of behoefte aan meer informatie?

  Reageer dan via de sollicitatiebutton of mail je cv naar junice metaalkanjers.nl . Liever bellen of Whatsappen? Ook dan kun je terecht bij Junice Mauriks op 06- 18258902 , ook buiten kantooruren.

  CNC Frezer / CAM Programmeur

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier