Proposition Manager Beyond Banking
ABN AMRO
Amsterdam, Noord-Holland, NL
5 dagen geleden

In het kort

 • Beyond banking partnerships, zoals wij dat noemen, zijn van strategisch belang voor de realisatie van de strategie van ABN AMRO;
 • digitalisering, innovatie en verduurzaming versnellen. Weet jij vanuit jouw rol als Proposition Manager innovatieve proposities in de markt te zetten?

  Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd!

  Je werk

  Beyond Banking partnerships zijn van strategisch belang voor de realisatie van de strategie van ABN AMRO. Denk hierbij aan alles wat onze klanten helpt / ontzorgt bijvoorbeeld innovatieve boekhoudoplossingen, cyber security, deal platform, digitaal legal platform of verduurzamingstooling.

  Om dit soort proposities te valideren, te experimenteren, business modellen te creëren, partnerships te realiseren en uiteindelijk in de markt te lanceren werken wij in multidisciplinaire teams.

  Jij bent hierbij de spil en regisseur.

  Je werkt bij wijze van spreken als een ondernemer binnen de bank. Je zet namelijk samen met je collega-propositiemanagers en nieuwe partners van ABN AMRO innovatieve diensten in de markt.

  Deze partners zijn veelal fintechs, bigtech en techbedrijven met focus op verduurzaming. Je start daarbij met één à twee projecten waarvan de basis door het innovatie- en partnershipsteam is gelegd.

  Je borduurt hierop voort, werkt het verhaal voor de perfecte marktlancering en salesactivatie uit en zorgt ervoor dat de proposities binnen twee jaar worden geschaald.

  Inclusief alles wat daarbij komt kijken.

  Werkomgeving

  Binnen de afdeling Strategy & Strategic Partnerships zijn er twee teams 1) Strategy en 2) Strategic Partnerships & Proposition Management.

  Jij zult binnen het laatstgenoemde team gaan werken. Dit team kent ook weer twee expertise gebieden : partnerships en propositie management.

  Het Partnership team zal doorgroeien naar ca. 7 collega's en het Proposition Management team zal doorgroeien naar ca. 8 collega's.

  Allen hebben een passie voor het daadwerkelijk realiseren van versnelling in digitalisering en innovatie voor onze klanten.

  Je profiel

  Je hebt je sporen verdiend op het gebied van in de markt zetten en schalen van nieuwe, innovatieve proposities. Je hebt ervaring met het uitwerken van marketing- en contentstrategie, inzet van diverse marketingmiddelen.

  Je bent tevens in staat om je te bewegen in een grote corporate waar je de inzet van de verschillende skills in de organisatie op gebied van marketing, communicatie, sales, UX, CX voor jou producten aanstuurt.

  Hierin neem jij de lead en overlegt met de collega’s van de diverse afdelingen. Samenwerken is hierbij de sleutel tot het succes en één van je sterke eigenschappen.

  Denk je dat je bij ons past?

  Check je profiel :

 • WO-achtergrond en minimaal 6 jaar relevante werkervaring - bij voorkeur bancaire sector
 • Ervaring met ontwikkelen, lanceren en schalen van commerciele proposities
 • Ervaring met innovatie in (online) sales en marketing (B2B / B2C)
 • Gericht op samenwerken, vernieuwen en het bereiken van doelen
 • In staat om meerdere trajecten tegelijkertijd aan te sturen
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal
 • Wij bieden

  Veel vrijheid om zelfstandig met team van professionals multidisciplinair te werken. Je krijgt de kans om binnen een relatief korte tijd iets tastbaars vanuit strategie naar echt in de markt te zetten.

  Waarbij alle projecten gericht zijn innovatie en / of duurzaamheid en altijd in de lead van je eigen domein. Alle trajecten zijn innovatief en high-impact en kennen grote zichtbaar bij senior management.

  Dit zorgt op termijn voor goede doorgroeimogelijkheden naar andere onderdelen binnen de bank.

  Salarisindicatie : EUR 90k EUR 110k bruto per jaar all-in o.b.v. 40 uur per week, excl. vervoersbudget. Daarnaast is er een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.

  000 per jaar. En goede pensioenregeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier