Engineer
Siers Groep Oldenzaal
Dordrecht
5 dagen geleden

Jouw werkomgeving

De Siers Groep heeft een eigen engineeringsafdeling met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van ondergrondse netwerken, maar ook in het ontwikkelen van mensen.

En daar zijn we best trots op.

Op onze vestiging in Dordrecht kom je te werken in een team bestaande uit vijf engineers. Je werkt samen aan nieuwbouw, sanering en duurzaamheidsprojecten en bent in staat om je werk zelfstandig uit te voeren.

Je komt in een klein team en werkt voor netbeheerders in het hele land. Dit betekent niet dat je veel hoeft te reizen, maar wel dat je veel dynamiek en afwisseling hebt in je werkzaamheden.

Past dit bij jou?

In de functie van engineer vervul je een belangrijke rol in de keten, waarbij je verantwoordelijk bent voor projecten op het gebied van gas, elektra en / of water.

Zo word je betrokken bij projecten die variëren van tender- tot opleverfase en ben jij één van de belangrijkste schakels in de keten van onze werkzaamheden.

Hierbij werk je samen met project verantwoordelijken, tekenaars, uitvoerders en opdrachtgevers, om een zo efficiënt mogelijke werkwijze te realiseren en beslis je over technische haalbaarheid van kabel- en leidingtracés.

Daarnaast borg je de voortgang, kwaliteit en kosten van jouw engineering-projecten.

Wat moet je kunnen?

Het belangrijkste vinden wij dat je enthousiast bent en een flinke dosis motivatie hebt om door te groeien in de functie van engineer.

Technisch inzicht verkregen door ervaring of opleiding maakt een vliegende start makkelijker. Ben je daarbij ook nog :

 • Oplossingsgericht
 • Een teamspeler
 • Organisatorisch sterk
 • Communicatief vaardig
 • Initiatiefrijk
 • In het bezit van een MBO4 / HBO diploma
 • Wat krijg je daarvoor terug

  Werken voor Siers betekent, naast een goed salaris, veel ruimte voor ondernemerschap. Als echt familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat mensen plezier hebben in hun werk en kunnen groeien als persoon.

  Bij Siers 'West' heerst een gevoel van trots en samen bouwen.

  Nieuwsgierig geworden naar de functie van engineer? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier