Eerste Plaatwerker
Automotive Vacaturebank
Zwijndrecht, Zuid-Holland, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Ben jij op dit moment een plaatwerker die in staat is om zelfstandig schadereparatie-werkzaamheden te verrichten? Ben jij op de hoogte van de moderne hersteltechnieken en wil je door interne en externe opleidingen de kans pakken om op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen?

Dan is het tijd voor een nieuwe stap in je carrière!

Als plaatwerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig herstellen van grote en kleine schades, het vervangen van plaatdelen en het richten van carrosserieën.

Je zult tevens technische werkzaamheden verrichten en indien nodig de voorbewerking ondersteunen door kleine schades klaar te maken voor het spuitproces.

Wij zoeken een Plaatwerker :

 • die in het bezit is van een afgeronde MBO 3 opleiding Eerste Autoschadehersteller;
 • die op de hoogte is van moderne hersteltechnieken;
 • met bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie;
 • die de capaciteit heeft om zowel in een team als zelfstandig te werken;
 • die de motivatie, inzet en bereidheid toont om te leren.
 • Schadenet Ames is een toonaangevend autoschadebedrijf en samen met Schadenet De Koning een sterke regionale speler in Zwijndrecht en Alblasserdam.

  Schadenet Ames maakt onderdeel uit van Amega. Amega is actief met dealerschappen van verschillende merken, waaronder Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Volvo, Opel en Hyundai.

  Daarnaast is Amega de moedermaatschappij van 2 schadebedrijven, 7 universele garages (Service Only) en een gespecialiseerde afdeling bedrijfswageninrichting.

  Binnen de groep zijn ongeveer 400 mensen werkzaam.

  Zie jij jezelf al bij ons werken?

  Dan willen wij jou graag leren kennen! Reageer door jouw CV te uploaden via www.werkenbijamega.nl . Heb je eerst nog vragen?

  Bel ons dan gerust op via 078-6338303. Je krijgt dan één van onze HR collega’s aan de lijn die jou direct te woord kan staan en informatie kan geven.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier