vakantiewerk helpende
Randstad
amsterdam, NL
6 dagen geleden

Heb jij een helpende diploma, of studeer jij geneeskunde of verpleegkunde en wil je aankomende zomer extra geld verdienen?

Bij Randstad Zorg Amsterdam krijg je deze zomer de kans om ervaring op te doen in de zorg. Kom bij ons werken als helpende bij verschillende zorginstellingen in Amsterdam en geniet van een zomer zonder zorgen!

Deze zomer kun jij als helpende flexibel aan de slag. Je werkzaamheden zijn ondersteunend van aard en iedere dag weer anders.

Je begeleid cliënten bij persoonlijke verzorging, wonen en welzijn. Je creëert een prettige, veilige woonomgeving waar jouw cliënten zich thuis voelen.

Zo help je bij ADL-taken, zoals uit bed halen, wassen, aankleden en eten geven. Bij al je taken werk je vanuit de gedachte dat de zorgvrager zelf de regie wil uitvoeren over zijn of haar leven.

Daarnaast onderhoud je goed contact met collega's, mantelzorgers en / of wettelijke vertegenwoordigers van de zorgvrager.

Je zult voornamelijk komen te werken in verzorgingstehuizen. Daarnaast is werken in de gehandicaptenzorg ook een optie. Waar je gaat werken hangt vooral af van waar jij behoefte aan hebt.

Door als flexibele werknemer bij Randstad Zorg te werken, bepaal je zelf wanneer je werkt en hoeveel je werkt. Dit heb jij helemaal zelf in de hand en kun je dagelijks aanpassen in onze app.

Zo houd jij zelf de regie over jouw werk en jouw zomer!

Wat hebben wij jou te bieden?

 • flexibiliteit : jij bent de baas over je werkschema en bepaalt je eigen werktijden- en dagen
 • afwisseling : ruim werkaanbod bij jou in de buurt
 • wekelijkse uitbetaling conform cao VVT en recht op ORT (onregelmatigheidstoeslag)
 • een leuke en afwisselende zomerbaan
 • Wat vragen wij van jou?

 • minimaal een diploma MBO niveau 2 Helpende, of student geneeskunde of verpleegkunde (propedeuse behaald)
 • werk- of stage ervaring met ouderen
 • ervaring met ADL (ervaring met tilliften)
 • Lijkt het jou leuk om deze zomer als helpende aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct volgens onderstaande link en dan gaan we samen zorgen voor een werkplek die bij jou past.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Maren, Pomme van

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier